Edullinen MARKKINA-sähkösopimus – aina ajantasainen hinta

Tee edullinen MARKKINA-sähkösopimus ja sähkönhintasi seuraa aina sähkön markkinahintojen muutoksia. Voit olla varma, ettet maksa sähköenergiastasi liikaa suhteessa sähkön markkinahintoihin – tämä sähkösopimus sopii hyvin sähkönkilpailuttajalle tai sähkölämmittäjälle. MARKKINA-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva eli siihen ei tarvitse sitoutua määräajaksi.

MARKKINA-sähkösopimuksen kilowattitunneissa mitattuun kulutukseen perustuva energiamaksu on aina sama ja yhtä edullinen, sähkön mittaustavasta eli tariffista riippumatta. Tehdäksesi MARKKINA-sähkösopimuksen sinun ei tarvitse tietää mittaustapaasi, sillä asiakaspalvelu selvittää sen puolestasi.

Energiamaksu 1.10.2021 alkaen

9,95 snt/kWh

Hinta 1.10.2021 saakka

6,95 snt/kWh

Katso myös

Pörssisähkön eli Spot-sähkön hinta

MARKKINA-sähkösopimuksen hintaa tarkastetaan neljännesvuosittain (1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta ja 1. lokakuuta) eli sähkön hinta pysyy samana kvartaaleittain. Ilmoitamme uuden sähkönhinnan kuukausi etukäteen sähköpostitse. Hintamuutosilmoitusten vuoksi MARKKINA-sopimus edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

Voimassaoloaika

Toistaiseksi voimassa

Perusmaksu

2,99 €/kk

Energiamaksu on aina sama ja yhtä edullinen, kaikilla tariffeilla ja mittaustavoilla.

Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot tilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta.