Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut Lue lisää

Vinkit | Tiedotteet 08.12.2021

Energiaa säästämällä voi voittaa jopa kaksi tuhatta euroa

Sähkön markkinahinnat ovat nousseet viime viikkojen aikana korkeimmille tasoille vuosikausiin. Edellisen kerran nykyisen kaltaisella tasolla on oltu vuonna 2010. Sähkön hintaa on nostanut mm. se, että Euroopassa sähköä tuotetaan nyt paljon fossiilisilla polttoaineilla.

Hinnannousu noin korkealle tasolle voi vaikuttaa asiakkaiden sähkölaskuun yllättävän paljon, jopa satoja euroja. Siksi haastammekin Leppäkosken Energian asiakkaat sähkönsäästötalkoisiin. ”Uskomme, että kun mahdollisimman moni kantaa kortensa kekoon, sillä on rahallisen säästön lisäksi pitkäkestoiset vaikutukset myös yhteisen ympäristömme kannalta”, sanoo Leppäkosken Energian toimitusjohtaja Juha Koskinen.

Arvomme tuhansien eurojen edestä lahjakortteja

”Kannustaaksemme asiakkaitamme säästämään luontoa ja lompakkoa, järjestämme energiansäästötalkoot ja arvomme kaikkien loppuvuoden aikana säästötavoitteen saavuttaneiden kesken 1 kpl kahdentuhannen- 3 kpl tuhannen- ja 6 kpl viidensadan euron lahjakorttia päivittäistavaraliikkeisiin. Jos voitto osuu kohdalle, on tavallaan voinut voittaa jopa tuplasti, koska sähkölaskukin on samalla pienentynyt”,  Koskinen kertoo.

Säästäminen kannattaa aloittaa heti

Kampanja-aika alkaa perjantaina 10.12.2021. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki ne Leppäkosken Energian asiakkaat, jotka kuluttavat loppuvuoden aikana vähintään 25 % vähemmän sähköenergiaa marraskuun vastaavaan ajankohtaan verrattuna (9.11.–30.11.).

Energiansäästö on helposti saavutettavissa oleva yhteinen ympäristöteko, johon jokainen voi vaikuttaa omilla pienillä valinnoilla, esimerkiksi alentamalla huonelämpötilaa. Yhden asteen alentamisella saavuttaa sähkölämmityskohteessa jo 5 %:n säästöt asumismukavuudesta tinkimättä.

Osallistumalla säästötalkoisiin tuet siirtymistä fossiilisista tuotantomuodoista ympäristöystävälliseen energiantuotantoon. Leppäkosken Energia lähettää kuluvalla viikolla kaikille asiakkailleen kirjeen energiansäästötalkoista.

Arvonnan tarkemmat säännöt ja energiansäästövinkit löytyvät täältä.

Leppäkosken Energia Oy on Leppäkoski Group Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Leppäkosken Energia Oy:n liiketoimintaan kuuluvat sähkökauppa ja energiaratkaisupalvelut. Vuoden 2022 alussa yhtiön sähkönmyynti siirtyy Lännen Omavoimaan, josta Leppäkoski Group Oy tulee omistamaan 28 %.

Pysy ajan tasalla, tilaa uutiskirje!

Tilaa Leppäkosken ajankohtaiset uutiset, edut ja arjen vinkit suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.