Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut Lue lisää

Mokkamestarit -kahvikampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Leppäkosken Energia Oy, Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen.

Osallistumisoikeus

Kampanjan kylkiäisetuun ovat oikeutettuja kaikki kampanja-aikana uuden Priima-sähkösopimuksen tehneet henkilöt. Etu on henkilökohtainen eikä koske niiden yhtiöiden työntekijöitä, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika (päivitetty 8.4.2021)

Kampanja-aika alkoi 10.1.2019 ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Leppäkosken Energia voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Kampanja-aikana tehtyjen sopimusten kylkiäisedut postitetaan etuun oikeutetuille noin kolmen-neljän kuukauden lähetysvälein ilman erillistä pyyntöä. Kotipakettietuun ei voi yhdistää muuta kampanjaa tai etua. Kylkiäisedun toimitusta varten Mokkamestareille toimitetaan etuun oikeutettujen henkilöiden osoitetiedot.

Kampanjaetu

Kahvikampanjan aikana Priima-sähkösopimuksen solmineille toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen Mokkamestareiden erikoiskahvikotipaketti. Kotiovelle-paketti sisältää yhden pakkauksen käsinpaahdettua erikoiskahvia ja yhden pakkauksen laadukasta irtoteetä. Kampanjapaketin kahvi- ja teelajit voivat vaihtua kampanja-aikana, eikä kylkiäisen makutoiveita voida ottaa huomiooon.

Mokkamestareiden kotipakkauksen arvo vaihtelee kahvi- ja teelaaduista riippuen 11,90-14,90 € välillä. Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Mokkamestareiden kaikkiin tuotteisiin voi tutustua Mokkamestareiden verkkokaupassa.

Valitessaan kahvikampanjan edun Priima-tilauksen yhteydessä asiakas ei ole oikeutettu mahdollisiin muihin samaan aikaan oleviin etuihin. Kotipakettietu poissulkee mahdolliset muut alennukset ja edut.

Järjestäjän vastuu

Leppäkosken Energia ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Leppäkosken Energia varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kahvikampanjan perustellusta syystä.

Edullisin tapa ostaa sähköä – pörssisähkö Priima

Mokkamestareiden kotipakettiedun saat itsellesi tilaamalla Priima-pörssisähköä.

Tilaa Priima-sopimus