Leppäkosken kaikki palvelut

>> Sähkön vikapäivystys

Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri. Sähkön 24 h auki olevan vikapäivystyksen tavoitat numerosta 03 4503 333. Näet Leppäkosken Sähkön jakelualueen keskeytykset myös helposti vikapalvelukartalta.

 

>> Kaukolämmön vikapäivystys

Valvomme kaukolämmön ja maakaasun toimintaa vuorokauden ympäri. 24 h vikapäivystyksen tavoitat Nokialla puh. 040 1548 832 ja muilla alueilla 040 7702 087.

 

>> Tilaa keskeytysvahti

Ilmainen keskeytysvahti ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin.

 

>> Tilaa sähkökaapelin näyttö

Ennen kaivuutöiden aloittamista, muista selvittää etukäteen onko kaivuualueella sähkölinjoja. Saat tarvittaessa sähkölinjojen sijaintitiedot meiltä.

 

>> Tilaa kaukolämpöputkiston näyttö

Kaivuutöitä tehdessäsi varmistathan, ettei alueella kaukolämpö- tai maakaasuputkistoja. Leppäkosken Lämmön omien putkistojen sijainnin näytöt ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

 

>> Ilmoita kaukolämpö- tai maakaasulukemat

Voit ilmoittaa lukemat sivuilta löytävällä lomakkeella tai Kaukolämpö Online -palvelussa kuukauden 4. päivään mennessä.

 

>> Puunkaatoapu

Leppäkosken Sähköltä saat maksutonta puunkaatoapua silloin, kun kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja. Varsinaista puunkaatoa emme suorita, vaan palvelumme on neuvontaa ja valvontaa.

 

>> Tuota sähköä aurinkopaneeleilla

Yhteistyökumppanimme Finnwindin kautta saat aurinkovoimalan helposti avaimet käteen -toimituksena.

 

>> Liitä pientuotantosi sähköverkkoon

Pientuotannoksi lasketaan sähköntuotantoyksiköt, joiden nimellisteho on enintään 50 kVa. Yleisimpiä pientuotantolaitoksia ovat tuulivoimalat, aurinkovoimalat ja pienet biopolttolaitokset.

 

>> Myy pientuotantosähköä

Leppäkosken Energia ostaa ylijäämäsähkösi silloin, kun et sitä itse kuluta. Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva sähkönmyyntisopimus kanssamme.

 

>> Energiansäästö

Leppäkoskelta saat vinkkejä ja ohjeita tehokkaampaan energiankäyttöön. Lue mm. asiakkaillemme ilmaisesta energiansäästöpakista.