Tiedotteet | Sähkönmyynti 14.09.2018

Priima-älysähkösopimus yhdistää eri sopimustyyppien parhaat palat

Leppäkosken Energia Oy vastaa asiakkaidensa tarpeisiin ja tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen ja edistyneen tavan ostaa sähköä. Priima-sähkösopimusperheen tuotteilla asiakas maksaa sähköstään aina ajantasaista hintaa, voi varautua yllättäviin hintojen nousuihin ja hyödyntää halvimmat hinnat.

Asiakkaille uudenlainen vapaus valita mitä sähköstään maksaa

Priima-sähkösopimus auttaa kotitalousasiakkaita yhdistämään eri sähkösopimustyyppien parhaat puolet. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä oleva älysähkösopimus hyödyntää edullisten SPOT-tuntihintojen lisäksi määräaikaisista sopimuksista tuttua kiinteää hintaa. Priiman avulla tavallinen sähkölämmittäjä tai kerrostaloasukas pääsee ostamaan sähkönsä samalla tavalla kuin suuret sähkönkäyttäjät ovat tehneet jo sähkömarkkinoiden vapautumisesta saakka.

Yritysasiakkaille ja yrittäjille entistä parempaa palvelua

Yritysasiakkaiden palvelu paranee ja monipuolistuu Priimaplus-tuotteen myötä merkittävästi. Priimaplus on palvelukokonaisuus, jossa yritykset pääsevät ilman eri veloitusta hajauttamaan sähkönhankintaansa ajallisesti ja samalla pienentämään hintariskiä. Tyypillisesti sähkönmyyjät tarjoavat vastaavanlaajuisia palveluita vain suuryrityksille tai ne on ostettava lisämaksullisina konsulttipalveluna kolmansilta osapuolilta.

Priimaplus-sopimuksen maksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla sähkömarkkinoiden kehitystä ei välttämättä tarvitse seurata itse, vaan seuraamisen voi jättää sähkömarkkina-asiantuntijoille. Asiantuntijat seuraavat markkinoita sähköpörssin jokaisena aukiolopäivänä ja tekevät tarvittaessa sähkön hintakiinnityksiä asiakkaan puolesta ilman eri veloitusta.

Priima-älysähkötuotteilla paljon uusia mahdollisuuksia asiakkaille

”Priima-tuotteiden myötä tarjoamme uudenlaisen, hinnoittelun kannalta täysin läpinäkyvän vaihtoehdon sähkön ostamiseen ja energiakulujen seuraamiseen. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä olevien sopimusten ansiosta uskomme parantavamme huipputasolla olevaa asiakastyytyväisyyttä entisestään. Tällaiselle palvelulle näyttää todella olevan tilausta, sillä ensimmäiset sopimukset solmittiin jo pilottijakson aikana, ennen Priiman virallista lanseerausta”, kertoo myyntijohtaja Juha Koskela Leppäkosken Energialta.

Lisätiedot:

Leppäkosken Energia Oy, myyntijohtaja Juha Koskela, puh. 044 7503 355, juha.koskela@leppakoski.fi

Leppäkosken Energia Oy on osa lähes 100-vuotiasta Leppäkosken Sähkö -konsernia. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä ja tehdä asiat paremmin kuin muut. Myymme sähköä valtakunnallisesti ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti erinomaisella tasolla.