Sähkönmyynti | Priima-pörssisähkö 17.09.2018

Nyt älysähkö-Priimaa tarjolla myös Pirkanmaalla!

Olisiko hienoa, jos yhdellä ja samalla sähkösopimuksella voisit yhdistää määräaikaisen sähkösopimuksen hintavakauden ja  SPOT- eli pörssisähkön tutkitusti edullisen tavan ostaa sähköä?  Nyt se on mahdollista, sillä älysähkösopimus Priiman avulla maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa, voit varautua yllättäviin hintojen nousuihin ja lisäksi hyödyntää halvimmat hinnat.

Ainutlaatuinen vapaus valita mitä sähkö maksaa

Priima-sähkösopimus auttaa yhdistämään eri sähkösopimustyyppien parhaat puolet. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä oleva älysähkösopimuksella voit ostaa sähköä tutkitusti edullisesti eli SPOT-hinnoiteltuna, mutta lisäksi voit  tehdä hintakiinnityksiä vapaasti jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Kiinnityshinnat ovat aina sähköpörssin sen hetkisiä tukkuhintoja. Hintakiinnitykset tuovat varmuutta ja vakautta tunneittain elävään SPOT-hinnoitteluun.

Kaikki munat eivät ole samassa korissa – tehokasta riskien hajauttamista

Suomessa on kautta historian solmittu paljon kaksivuotisia määräaikaisia sähkösopimuksia. Kaksivuotisen sähkösopimuksen hinta voi olla edullinen, mutta solmimishetkellä edulliselta tuntuva sähkönhinta voi muuttua sopimuskauden aikana kalliiksi, jos sähkönmarkkinahinnat muuttuvat rajusti. Priima-sähkösopimuksella sähkön hintatason voi kiinnittää kahden vuoden lisäksi kuukaudeksi kerrallaan. Näin sähkön hinnan lukitsemiseen liittyvää riskiä saadaan hajautettua. Laittaisitko sinä kaikki munasi yhteen ja samaan koriin?

Läpinäkyvä hinnoittelu ja kaikki hyöty asiakkaalle itselleen

Pörssisähkösopimukset ovat se tutkitusti edullisin tapa ostaa sähköä. Tämä lisäksi SPOT-hinnoitelluilla sopimuksilla sähkölaskun loppusummaan on ollut helppo vaikuttaa itse oman sähkönkäytön ajoittamisella SPOT-hintojen edullisille tunneille. Priima-sähkösopimuksella hintakiinnitysten tuoman varmuuden lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan sähkönhintaan sähkönkäyttöä oikein ajoittamalla. Koska Priima-sähkösopimuksilla sähkönmyyjän hinta eli marginaali on aina kiinteä eikä vaihtele sähkönkulutuksen mukaan, saa asiakas itse kaiken hyödyn omista toimistaan. Hintahyöty ei siis mene sähköyhtiölle vaan aina suoraan asiakkaalle Priima-sähkösopimuksen läpinäkyvän hinnoittelumallin mukaisesti.

Yritysasiakkaille ja yrittäjille priimaa palvelua

Yritysasiakkaiden palvelu paranee ja monipuolistuu Priimaplus-tuotteen myötä merkittävästi. Priimaplus on palvelukokonaisuus, jossa yritykset pääsevät ilman eri veloitusta hajauttamaan sähkönhankintaansa ajallisesti ja samalla hintariski pienenee. Tyypillisesti sähkönmyyjät tarjoavat vastaavanlaajuisia palveluita vain suuryrityksille tai ne on ostettava lisämaksullisina konsulttipalveluna kolmansilta osapuolilta.

Priimaplus-sopimuksen maksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla sähkömarkkinoiden kehitystä ei tarvitse seurata itse, vaan seuraamisen voi jättää sähkömarkkina-asiantuntijoille. Asiantuntijat seuraavat markkinoita sähköpörssin jokaisena aukiolopäivänä ja tekevät tarvittaessa sähkön hintakiinnityksiä asiakkaan puolesta ilman eri veloitusta.

Alla olevassa taulukossa on vertailtu Priima-älysähkösopimusta ja tavallista sähkösopimusta toisiinsa.

[table id=18 /]