Sähkösopimusten parhaat palat yhdessä!

Priima-älysähkösopimus on ainoa täysin läpinäkyvä ja yksilöllinen tapa ostaa sähköä. Pörssisähkö eli SPOT-hinnoittelu mahdollistaa edullisen ja aina ajantasaisen sähkönhinnan. Pörssisähkön hinnanvaihteluilta voit helposti suojautua hintakiinnityksillä.

Nyt saat helposti kaikki tarvittavat sähkösopimusten ominaisuudet yhdellä ja samalla sähkösopimuksella – juuri omien mieltymysten mukaan. Joustavan hinnoittelun lisäksi voit valita ostamasi sähkön tuotantomuodon. Onko sinun sähkösi tuotettu hiilidioksidivapaasti tuulivoimalla vai vesivoimalla? Priima voi olla loppuelämäsi sähkösopimus – niin priima se on!


edellisen 12 kk SPOT-keskihinta

5,86

snt/kWh
Toimitusmaksu eli marginaali + SPOT

0,35

snt/kWh
HintaSPOT-hinnoittelu / hintakiinnitys
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99€/kk
Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

Tutustu Priima-sähkösopimuksen Live-palveluun!

Priima-sähkösopimuksen valinneet asiakkaat pääsevät Live-palvelun kautta seuraamaan lähes reaaliaikaisesti omaa sähkönkulutustasi ja sen muodostamia kustannuksia. Palvelun kautta onnistuu helposti myös hintakiinnityksien tekeminen sekä sähkön tuotantotavan valitseminen. Esimerkkiasiakkaina Live-palvelusta löydät kahden sähkölämmittäjän kulutustietoja.

Tutustu esimerkkiasiakkaiden avulla Live-palveluun