Priimaplus-yrityssähkö - hintariskin tehokasta hajauttamista

Priimaplus-yrityssähkösopimus auttaa yrittäjää tai pk-yritystä hajauttamaan sähkönhankinnan hintariskiä uudella tavalla ja ilman eri veloitusta! Priimaplus-sopimuksen maksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla sähkömarkkinoiden kehitystä ei tarvitse seurata itse, vaan seuraamisen voi jättää sähkömarkkina-asiantuntijoille. Asiantuntijat tekevät tarvittaessa sähkön hintakiinnityksiä asiakkaan puolesta ilman eri veloitusta.

Tilaa Priimaplus-älysähkö tästä

Täysin läpinäkyvä hinnoittelumalli – Priimaplus-älysähkösopimus

Priimaplus-yrityssähkösopimuksella saat aina ajantasaisen sähkön hinnan sekä mahdollisuuden kiinnittää sähkön hinnan juuri sinulle sopivalle tasolle ja ajanjaksolle. Lisäksi hinnoittelumalli on täysin läpinäkyvä.  Hinnankiinnittäminen tapahtuu joko itse tehden tai maksuttomalla hinnankiinnityspalvelulla. Priimaplus-asiantuntijat seuraavat sähkömarkkinaa päivittäin ja pyrkivät kiinnittämään sähköä Priimaplus-asiakkaille mahdollisimman edullisesti.

Priimaplus-yrityssähkösopimuksella voit siis hankkia sähkösi kuten suuryritys vaikka olisitkin yrittäjä tai pk-yritys. Priimaplus-sopimus on voimassa toistaiseksi ja lisämaksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla voit helposti varautua sähkönhinnan muutoksiin. Priimaplus-sopimuksen toimitusmaksu on aina kiinteä, joten asiakkaalle epäedullisia eli mahdollisimman kalliita kiinnityksiä ei tehdä. Priimaplus voi olla yrityksesi ainoa sähkösopimus – niin priima se on!Älysähkösopimus, jonka sisällön päätät sinä itse

Läpinäkyvä, selkeä hinnoittelu

Pörssisähköä SPOT-hinnoiteltuna, vakauta hinta tarvittaessa hintakiinnityksillä tai hyödynnä kiinnityspalvelua

Sähkösopimus voimassa toistaiseksi

kuukausimaksu 5,00 €/kk (ALV 0%)

SPOT-hintaan tai kiinnityshintaan lisätään:

toimitusmaksu 0,25 snt/kWh (ALV 0%)

Haluatko uusiutuvasti tuotettua sähköä?

Lisää Priimaplus-sopimukselle alkuperätakuu, valintasi mukaan tuuli- tai vesivoimaa

Tutustu Priimaplus-sähkösopimuksen Live-palveluun!

Priimaplus-sähkösopimuksen valinneet yritysasiakkaat pääsevät Live-palvelun kautta seuraamaan lähes reaaliaikaisesti omaa sähkönkulutustasi ja sen muodostamia kustannuksia. Palvelun kautta onnistuu helposti myös hintakiinnityksien tekeminen sekä sähkön tuotantotavan valitseminen. Esimerkkiasiakkaina Live-palvelusta löydät tällä hetkellä kahden sähkölämmittäjän kulutustietoja sekä kerrostaloasukkaan esimerkkikulutusta.

Isännöitsijä- ja taloyhtiöasiakkaan kannalta Live-palvelu helpottaa sähkösopimusten hallintaa merkittävästi. Yhdellä työkalulla ja kertakirjautumisella hallitset helposti kaikkien sähkösopimuskohteidesi kulutus- ja laskutiedot. Helppoa ja yksinkertaista – sellainen on Priimaplus-yrityssähkö.

 

 

Tutustu esimerkkiasiakkaiden avulla Live-palveluun
Yrityssähkö Priimaplus