Vinkit | Sähkönmyynti 19.05.2020

Sähkölämmittäjien testiryhmään haetaan osallistujia

Sähkölämmittäjä – ilmoittaudu pilottiryhmään!

Leppäkoski on mukana valtakunnallisessa tutkimushankkeessa, jossa testiryhmäläisten koteihin asennetaan sähkönkäyttöä ohjaavia laitteita ja tutkitaan kulutusjouston mahdollisuuksia.  Nyt haemme lisää osallistujia uudelle pilotoitavalle teknologialle, jotka valmistaa GridIO. Gridiosta ja heidän ratkaisustaan voit lukea lisää Gridion omilta verkkosivuilta.

Mitä?

Sähkönkäyttö ohjaavien laitteiden asentaminen ja käyttö ei maksa asiakkaalle vuoden 2020 loppuun kestävän pilottijakson aikana mitään. ”Jo asennettujen GridIO:n laitteiden osalta on todettu, että laitteet eivät heikennä asumismukavuutta. Itse asiassa niiden olemassaoloa ei edes huomaa ja mikä tärkeintä, laitteiden avulla asiakas todella saa sähkönkäytön ohjaamisesta rahallista säästöä”, kertoo Leppäkosken Energian myyntipäällikkö Mika Kujala.

Kenelle?

Asennettavan laitteiston vuoksi, tähän pilottiryhmään haetaan vuoden 2000 jälkeen rakennettuja kiinteistöjä. Asunnossa voi olla suora tai varaava sähkölämmitys tai esimerkiksi sähköllä toimiva lämminvesivaraaja. Pilottiryhmään osallistumisen edellytyksenä on voimassaoleva sähkönmyyntisopimus Leppäkosken Energian kanssa.

”Nykyisellään voimassa olevan sähkösopimuksen tyypillä ei ole merkitystä. Priima-sähkönmyyntisopimus on paras sähkösopimus kohteissa, joissa halutaan ohjata sähkönkäyttöä mahdollisimman edullisille tuntihinnoille. Priima-pörssisähkösopimuksen myötä voi helposti nauttia yön halvoista, jopa alle 1 snt/kWh tuntihinnoista eikä tarvitse itse tehdä mitään. Priima-sopimuksella ja älykkäällä sähkönkäytönohjaamisella sähkönmyyntilaskusta kolmanneksen nipistäminen on ollut tänä keväänä realistista”, jatkaa Kujala.

Milloin?

Pilotiryhmän paikat täytetään heti sopivien kohteiden löydyttyä ja laitteistot asennetaan mahdollisimman pian.

Siirry ilmoittautumaan pilottiryhmään