Halpa sähkösopimus helposti

Leppäkosken Energialta saat edullisen sähkösopimuksen minne päin Suomea tahansa – olipa kyseessä sitten koti, kesämökki, maatila, taloyhtiö tai yritys.

 

Tee sähkösopimus kotiin

Yritysten sähkösopimukset

 

Millainen sähkösopimus sopii parhaiten sinulle? Sähkösopimuksen valintaopas kertoo asumismuodon ja kodin lämmitysmuodon vaikutuksista sopivan sähkösopimuksen valintaan.

 

Sähkösopimuksen valintaopas

Tee sähkösopimus heti ennen muuttoa

Liity sähköverkkoon - Leppäkosken Sähkö Oy

Leppäkosken Energialta Pirkanmaan parasta palvelua

Tällä kertaa voit saada samalla kertaa halvalla hyvää. Leppäkosken Energia osallistui Energiateollisuus ry:n asiakastyytyväisyystutkimukseen ja sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon koko Suomessa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen teki IRO Research and Consulting ja se toteutettiin syksyllä 2016. Tutkimuksessa haastateltiin kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Tutkimuksessa kartoitettiin sähköasiakkaiden tarpeita, näkökulmia sekä odotuksia eri palveluista ja tuotteista.

Tulosten perusteella asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Leppäkosken Energian asiakaspalveluhenkilöstön ystävällisyyteen ja palveluhaluun sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitamiseen. Kokonaistutkimuksesta voit lukea lisää Energiateollisuuden sivuilta.


Aurinkopaneeleista aurinkosähköä omaan käyttöön!

Oletko miettinyt sähkön omavaraisuutta? Oletko tietoinen, että kesäkaudella Suomessa on mahdollista tuottaa oikein mitoitetulla aurinkovoimalalla kaikki sähkö itse? Yhteistyökumppanimme Finnwind mahdollistaa Leppäkosken asiakkaille helpon avaimet käteen -toimitusratkaisun aurinkopaneelien suhteen.

Lue lisää aurinkopaneelien asennuksesta
Sähkön tuottaminen itse aurinkovoimalalla

Sähkösopimusten jatkotarjouksissa käytössä Crossmedia-palvelu

Saitko Leppäkosken Energialta jatkotarjouksen sähköpostiisi tai tekstiviestillä määräaikaisen sähkösopimuksen erääntyessä? Kun sähkösopimuksesi on päättymässä voit saada meiltä sähköposteja, tekstiviestejä tai perinteisiä kirjeitä, joissa viitataan Crossmedia-palveluun.

Crossmedia-verkkopalvelussa voit helposti muutamalla klikkauksella valita itsellesi sopivan uuden sähkösopimuksen joko määräaikaisten tai toistaiseksi voimassa olevien sopimusten joukosta. Henkilökohtaisen sopimuslinkkisi löydät sinulle lähetetystä sähköpostista tai tekstiviestistä. Mahdollisissa ongelmatapauksissa apuja saat osaavasta asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu(at)leppakoski.fi