Tuota itse sähköä aurinkopaneeleilla

Kiinnostaako sähkön tuottaminen itse? Haluaisitko olla omavarainen kesäaikaan sähköntuotannon suhteen? Oikein asennetuilla ja mitoitetuilla aurinkopaneeleilla tämä on mahdollista. Yhteistyökumppanimme Finnwind tarjoaa apua ja neuvoja aurinkopaneelien asennukseen ja hankintaan.

Lisätietoa aurinkopaneeleista
Sähkön tuottaminen itse aurinkovoimalalla

Tutkitusti hyvää sähkönmyyntiä

Pirkanmaan parasta asiakaspalvelua

Leppäkosken Energialta saat tutkitusti Suomen TOP3-tason ja Pirkanmaan parasta asiakaspalvelua! Leppäkosken Energia osallistui Energiateollisuus ry:n asiakastyytyväisyystutkimukseen syksyllä 2016 ja sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon koko Suomessa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen teki IRO Research and Consulting ja se toteutettiin syksyllä 2016. Tutkimuksessa haastateltiin kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Leppäkosken Energian erityisiä vahvuuksia olivat asiakaspalveluhenkilöstön ystävällisyys ja palveluhalu sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitaminen. Kokonaistutkimuksesta voit lukea lisää Energiateollisuuden sivuilta.


Miten käytät energiaa mahdollisimman tehokkaasti?

Tehokas energiankäyttö ja sen säästäminen ovat tärkeitä asioita, olipa sähkönkulutuksesi sitten suurta tai pientä. Suurimman taloudellisen hyödyn tehokkaasta energiankäytöstäsi saat tietysti jos sähkökulutuksesi lähtökohtaisesti on suurta, olet esimerkiksi ison talon sähkölämmittäjä.


Kaukolämpö - kuinka liittyä kaukolämpöverkkoon

Leppäkosken muut palvelut

Katso kaikki Leppäkosken tarjoamat palvelut lueteltuna. Täältä voit mm. tilata ilmaisen keskeytysvahdin, kaukolämpöputkiston tai sähkökaapelien näytön sekä pyytä Leppäkosken Sähköltä puunkaatoapua.

Katso kaikki palvelut