Muuttaja - tee sähkösopimus helposti ja nopeasti

Muuton yhteydessä hoidamme kaiken puolestasi! Muutatpa minne päin Suomea tahansa, voimme helposti tehdä muuttoilmoituksen sähkösopimuksen osalta puolestasi ja samalla varmistamme sähkönsaannin uuteen osoitteeseen heti muuttopäivästä alkaen. Ilmoittamalla ajoissa muutosta varmistat, että maksat vain omasta sähkönkäytöstäsi.

Muuttajan sähkösopimus - lue lisää
Sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Kaukolämpö - kuinka liittyä kaukolämpöverkkoon

Millaisia sähkösopimuksia Leppäkosken Energia tarjoaa?

Tarvitsetpa sähkösopimuksen kotiin tai mökille Leppäkosken Energian sähkösopimusvalikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin ympäristöystävällisyyttä arvostavalle, määräaikaisen, vakaan sähkönhinnan kannattajalle kuin markkinaehtoisen ratkaisun hakijalle. Leppäkosken Energian TUNTI-sähkösopimus on erinomainen valinta, jos haluat saada tuntikohtaisesti sähkön SPOT-hintaa seuraavan sähkösopimuksen.

Tutustu sähkösopimusvaihtoehtoihin

Pirkanmaan paras sähkönmyyjä asiakkaidemme mielestä

Leppäkosken Energialta saat tutkitusti Suomen TOP3-tason asiakaspalvelua! Leppäkosken Energia osallistui Energiateollisuus ry:n asiakastyytyväisyystutkimukseen syksyllä 2016 ja sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon koko Suomessa.

Asiakkaidemme kokemusten perusteella Leppäkosken Energian asiakaspalveluhenkilöstön ystävällisyys ja palveluhalu sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitaminen olivat erinomaisella tasolla. Kokonaistutkimuksesta voit lukea lisää Energiateollisuuden sivuilta.

Halpa sähkösopimus ja Pirkanmaan paras asiakaspalvelu

Miten valita paras sähkösopimus juuri minulle?

Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat monet tekijät. Sähkösopimusta valitessa kannattaa puntaroida omaa asumistyyppiä ja lämmitysmuotoa sekä sopimuksen sitovuutta. Tarvitaanko sähkösopimus kotiin vai mökille, jolloin sähkönkäyttö ei ole ympärivuoden samanlaista?

Haluatko sitoa sähkösopimuksesi määräajaksi ja lukita sähkönhintasi sopimusajaksi vai onko toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus houkuttelevampi vaihtoehto? Lisäksi on hyvä etukäteen tutkia, muuttuuko valitussa sähkösopimustyypissä sähkön hinta laisinkaan sopimuskauden aikana, kvartaaleittain eli neljästi vuodessa, muutaman kerran vuodessa vai jopa tunneittain, kuten Tunti-sähkösopimuksella.

Katso sähkösopimuksen valintaopas