YRITYS-sähkösopimus - helppo ja toistaiseksi voimassa oleva

Suosituin ja helppo sähkösopimuksemme yrityksille tai taloyhtiöille. YRITYS-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta päivittyy 2-4 kertaa vuodessa. Sähkön hintasi pysyy aina kilpailukykyisenä ja päivittyy sähkön markkinahintojen mukaisesti. Et joudu sitoutumaan tiettyyn sähkönmyyjään tai sopimuskauteen.

Lue lisää YRITYS-sähkösopimuksesta

Tutkitusti hyvää sähkönmyyntiä

VARMA2 -sähkösopimus, vakaahintainen ja määräaikainen

VARMA2 -sähkösopimusasiakkaana pääset helpolla – yksi hinta, kaksi vuotta, ei stressiä! Sitomalla sähkönhinnan sopimuskauden ajaksi, suojaudut sähkön markkinahintojen muutoksilta. Uutena sopimusvaihtoehtona tarjolla yrityksille myös kolmivuotinen määräaikainen sähkösopimus, VARMA3 -sähkösopimus. Määräaikaiset ja kiinteähintaiset sähkösopimukset helpottavat taloyhtiön tai yrityksen kustannusten ennakointia ja budjetointia.

Lue lisää vakaista VARMA-sähkösopimusvaihtoehdoista

Oletko maatalousyrittäjä tai kuulutko Pirkanmaan yrittäjiin?

Leppäkosken Energia tarjoaa lisäetuja toistaiseksi voimassa olevista sähkösopimuksista MTK-Pirkanmaan sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille. Toistaiseksi voimassa olevan YRITYS-sähkösopimukseen kuuluvat vuoden ilmaiset perusmaksut. Sähkösopimuksen perusmaksualennuksen saat helposti klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Pirkanmaan Yrittäjät

MTK-Pirkanmaa

Sähkösopimus helposti yritysasiakkaalle tai taloyhtiöön

Kiinnostavatko sähkömarkkinoiden muutokset?

Leppäkosken Energialta saat veloituksetta tilattua kuukausittain sähköpostiin toimitettavan sähkömarkkinakatsauksen. Kuulet sähkömarkkinoiden ja sähkökaupan uusimmista tuulista sekä pysyt ajantasalla Leppäkosken Energian tarjouksista.

Tilaa sähkömarkkinakatsaus