Omakotiasukkaan järkevin tapa ostaa sähköä - Priima-älysähkösopimus!

Nyt samalla sähkösopimuksella määräaikaisen sopimuksen hintavakaus, SPOT-hinnoittelun tutkittu edullisuus ja täysin läpinäkyvä hinnoittelumalli. SPOT-sähkö eli pörssisähkö on tutkitusti edullisin tapa ostaa sähköä ja Priima-sopimuksen hintakiinnitysten avulla voit lisäksi suojautua mahdollisia hinnannousuja vastaan.
Lue lisää Priima-sähkösopimuksesta!

Yrittäjille ja pk-yrityksille uusia mahdollisuuksia PriimaPlus-yrityssopimuksella!

Priimaplus on palvelukokonaisuus, jossa yritykset pääsevät ilman eri veloitusta hajauttamaan sähkönhankintaansa ajallisesti ja samalla pienentämään hintariskiä. Maksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla sähkömarkkinoiden kehitystä ei välttämättä tarvitse seurata itse, vaan seuraamisen voi jättää sähkömarkkina-asiantuntijoille. Asiantuntijat seuraavat sähköpörssiä ja tekevät tarvittaessa sähkön hintakiinnityksiä asiakkaan puolesta ilman eri veloitusta.
Tutustu Priimaplus-yrityssähköön täällä

Edullinen sähkösopimus helposti ja luotettavasti

Leppäkosken Energialta saat edullisen sähkösopimuksen minne päin Suomea tahansa – olipa kyseessä sitten koti, kesämökki, maatila, taloyhtiö tai yritys.

 

Tee sähkösopimus kotiin

Yritysten sähkösopimukset

 

Millainen sähkösopimus sopii parhaiten sinulle? Sähkösopimuksen valintaopas kertoo asumismuodon ja kodin lämmitysmuodon vaikutuksista sopivan kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen valintaan.

 

Sähkösopimuksen valintaopas

Tee sähkösopimus heti ennen muuttoa

Liity sähköverkkoon - Leppäkosken Sähkö Oy

Leppäkosken Energialta Pirkanmaan parasta palvelua

Tällä kertaa voit saada samalla kertaa halvalla hyvää. Leppäkosken Energia osallistui Energiateollisuus ry:n asiakastyytyväisyystutkimukseen ja sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon koko Suomessa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen teki IRO Research and Consulting ja se toteutettiin syksyllä 2016. Tutkimuksessa haastateltiin kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Tutkimuksessa kartoitettiin sähköasiakkaiden tarpeita, näkökulmia sekä odotuksia eri palveluista ja tuotteista.

Tulosten perusteella asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Leppäkosken Energian asiakaspalveluhenkilöstön ystävällisyyteen ja palveluhaluun sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitamiseen. Kokonaistutkimuksesta voit lukea lisää Energiateollisuuden sivuilta.


Aurinkopaneeleista aurinkosähköä omaan käyttöön!

Oletko miettinyt sähkön omavaraisuutta? Oletko tietoinen, että kesäkaudella Suomessa on mahdollista tuottaa oikein mitoitetulla aurinkovoimalalla kaikki sähkö itse? Yhteistyökumppanimme Finnwind mahdollistaa Leppäkosken asiakkaille helpon avaimet käteen -toimitusratkaisun aurinkopaneelien suhteen.

Lue lisää aurinkopaneelien asennuksesta
Sähkön tuottaminen itse aurinkovoimalalla

Sähkösopimusten jatkotarjouksissa käytössä Crossmedia-palvelu

Saitko Leppäkosken Energialta jatkotarjouksen sähköpostiisi tai tekstiviestillä määräaikaisen sähkösopimuksen erääntyessä? Kun sähkösopimuksesi on päättymässä voit saada meiltä sähköposteja, tekstiviestejä tai perinteisiä kirjeitä, joissa viitataan Crossmedia-palveluun.

Crossmedia-verkkopalvelussa voit helposti muutamalla klikkauksella valita itsellesi sopivan uuden sähkösopimuksen joko määräaikaisten tai toistaiseksi voimassa olevien sopimusten joukosta. Henkilökohtaisen sopimuslinkkisi löydät sinulle lähetetystä sähköpostista tai tekstiviestistä. Mahdollisissa ongelmatapauksissa apuja saat osaavasta asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu(at)leppakoski.fi