MARKKINA-sähkösopimus

Tee edullinen MARKKINA-sähkösopimus ja sinun sähkönhintasi seuraa aina sähkön markkinahintojen muutoksia. Voit olla varma, ettet maksa sähköenergiastasi liikaa suhteessa sähkön markkinahintoihin – tämä sähkösopimus sopii hyvin vaikka sähkönkilpailuttajalle tai sähkölämmittäjälle.

MARKKINA-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva, edullinen sähkösopimus. Sinun ei tarvitse sitoutua määräajaksi eikä myöskään sitoa sähkönhintaa tietylle tasolle sopimuskauden ajaksi. Edullisen ja aina ajan tasalla olevan sähkönhinnan lisäksi Leppäkosken Energialta saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa. Vuonna 2018 asiakastyytyväisyysmittauksissa keskimäärin 95% asiakkaistamme oli valmis suosittelemaan meitä tuttavalleen sähkönmyyjänä.

 

 

MARKKINA-sähkösopimuksen hintaa tarkastetaan aina neljännesvuosittain (1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta ja 1. lokakuuta) eli sähkön hinta pysyy samana kvartaaleittain. Ilmoitamme uuden sähkönhinnan seuraavalle vuosineljännekselle kuukausi etukäteen sähköpostitse. Sähkön hintamuutosilmoitusten vuoksi MARKKINA-sähkösopimus edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

MARKKINA-sähkösopimuksen kilowattitunneissa mitattuun kulutukseen perustuva energiamaksu on aina sama ja yhtä edullinen, sähkön mittaustavasta eli tariffista riippumatta. Tehdäksesi MARKKINA-sähkösopimuksen sinun ei ole pakko tietää mittaustapaasi, sillä Leppäkosken asiakaspalvelu selvittää sen puolestasi, jos sähkösopimukseen liittyvät termit tuntuvat vierailta.

Kaikilla mittaustavoilla, aina

4,95

snt/kWh
HintaPäivittyy 4 kertaa vuodessa
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2.99€/kk
Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

MARKKINA-sähkösopimus pähkinänkuoressa

Vaivaton aloitus

Irtisanomme vanhan sähkönmyyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa, kahden viikon irtisanomisaika

Sähkönhinta

Tarkastetaan neljästi vuodessa 1.7.2020 alkaen

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Haluaisitko mieluummin määräaikaisen sähkösopimuksen?

Toistaiseksi voimassa oleva MARKKINA-sähkösopimus on sopiva sähkösopimus, jos sähkönhinta saa muuttua neljästi vuodessa. Tällöin sähkön energiamaksu on todennäköisesti talviaikaan hieman kesäkautta kalliimpi. Lämmityskauden sähkölaskut voivat olla suurempia kuin kesäkaudella, sillä sähköä käytetään enemmän kuin kesällä ja sen kulutukseen perustuva energiamaksu on todennäköisesti kesäkautta kalliimpi.

Muut sähkösopimusvaihtoehdot

Jos sähköhinta saa muuttua vieläkin useammin kuin neljästi vuodessa, kannattaa tutustua toistaiseksi voimassa olevaan TUNTI-sähkösopimukseen. TUNTI-sähkösopimuksen sähkön hinta muuttuu tunneittain pohjoismaisen sähköpörssin SPOT-hinnan mukaisesti. Sähkösopimus mahdollistaa sähkön ostamisen täysin markkinaperusteisesti ja voi siten olla hyvinkin edullinen vaihtoehto hintatietoiselle kuluttajalle.

Vakaata hintaa ja varmuutta arvostavalle Leppäkosken Energia suosittelee määräaikaista TAKUU-sähkösopimusta. Määräaikaisella kahden vuoden sähkösopimuksella sähkönhinta pysyy samana koko sopimuskauden, eivätkä hinnan muutokset pääse siis yllättämään. Huomaathan myös tuoteuutuuden Priima-sähkösopimuksen, jossa saat määräaikaisten sopimusten hintavakauden pörssisähkön edullisuuteen yhdistettynä.

 

Sähkösopimuksen valintaopasta voit lukea täällä
Sopiva sähkösopimus kaikkiin tilanteisiin