Kaikki eivät ole kiinnostuneita sähköstä ja sen hintamuutoksista, ymmärrämme sen. TAKUU-sopimus on kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus. Se on täydellinen sinulle, jos sähkön hintaa on mielestäsi turha murehtia ja haluat helpon sähkösopimuksen.

Tekemällä TAKUU-sähkösopimuksen, voit sanoa hyvästit hintamuutoskirjeille ja jatkuvalle sähköpörssin seuraamiselle, määräaikaisella TAKUU-sopimuksella pääset helpolla.

Haluatko hyödyntää halpaa sähkönhintaa? Tee kahden vuoden edullinen määräaikainen sähkösopimus. Voit olla huoletta, vaikka sähkön markkinahinta nouseekin talvipakkasilla – sinun energiamaksusi ja sähkösi on yhtä edullista koko sopimuskauden ajan.

Muistathan myös uuden Priima-sähkösopimuksen, jossa voit itse määritellä kiinteän ja määräaikaisen hintajakson pituuden tai ostaa sähkösi halpaan spot-hintaan.

Lisätietoa Priima-sopimuksesta


Yleissähkö i
Kaksiaikasähkö i
Kausisähkö i
En tiedä i

4,99

snt/kWh
HintaPysyy samana
Voimassa2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu3,99 €/kk
Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

Määräaikainen TAKUU-sähkösopimus pähkinänkuoressa

Vaivaton aloitus

Irtisanomme vanhan sähkönmyyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Määräaikainen, voimassa kaksi vuotta

Sähkönhinta

Pysyy yhtä edullisena koko sopimuskauden ajan

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Mietityttääkö määräaikainen sähkösopimus?

TAKUU-sopimus on hyvä sähkösopimus silloin, kun haluat sähkösopimukseltasi varmuutta ja vakautta. Sopimuskauden aikana sähkön markkinahinta voi nousta tai laskea, mutta sinun sähkön hintasi pysyy samana seuraavat kaksi vuotta. Sopimuskauden loppupuolella teemme sinulle uuden edullisen jatkotarjouksen seuraavalle kahden vuoden jaksolle. Voit hyväksyä jatkotarjouksen helposti myös verkossa.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Jos sitoutuminen kahden vuoden määräaikaiseen sähkösopimukseen mietityttää, tarjoaa Leppäkosken Energia myös toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi helposti vaihtaa toiseen sähkösopimukseen tai irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset eroavat Leppäkosken Energialla toisistaan hinnan muuttumistiheyden suhteen. TUNTI-sähkösopimuksella sähkönhinta muuttuu joka tunti pohjoismaisen sähköpörssin SPOT-hinnan mukaan ja voit kohdentaa sähkönkulutustasi vuorokauden edullisimmille tunneille esimerkiksi lämmittämällä käyttövettä pääosin yöaikaan.  MARKKINA-sähkösopimuksella hintaa tarkistetaan neljännesvuosittain pörssihinnan mukaisesti ja ilmoitus seuraavan kvartaalin hinnasta toimitetaan aina kuukautta etukäteen sähköpostitse. YMPÄRISTÖ-sähkösopimuksen energiamaksu ja hinta on voimassa toistaiseksi.

 

Sopivan sähkösopimuksen valinta
Määräaikainen TAKUU-sähkösopimus