Ympäristöystävällinen ja uusiutuvasti tuotettu YMPÄRISTÖ-sähkö

Arvostatko sähkösopimuksen suhteen uusiutuvuutta ja luonnonläheisyyttä? Hienoa, YMPÄRISTÖ-sähkösopimus sopii siis myös sinulle.  Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen lisäksi Leppäkosken Energialta saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa. Vuoden 2017 asiakastyytyväisyysmittausten keskiarvotuloksen mukaan 95% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttavalleen.

YMPÄRISTÖ-sähkösopimuksen energia tuotetaan muun muassa Leppäkosken Energian omassa Iin Kuivaniemellä sijaitsevassa tuulipuistossa. Kuivaniemen tuulipuisto ei kuulu valtion syöttötariffitukijärjestelmän piiriin eli toisin sanoen tuulituotantoamme ei tueta Suomen verovaroin, vaan sähkönhinta perustuu todellisiin tuotantokustannuksiin. Oman Kuivaniemen tuulituotantomme lisäksi ostamme pohjoismaista vesi- ja tuulivoimatuotantoa. YMPÄRISTÖ-sähkösopimuksen energia ei ole ydinvoimaa ja on aina alkuperätaattua uusiutuvasti tuotettua sähköä.

Huomaathan, että Priima-sähkösopimuksella voit itse valita haluatko sähkösi tuulivoimalla vai vesivoimalla tuotettuna.

Oma tukivapaa tuulipuisto Iin Kuivaniemessä

Tuotamme itse ympäristöystävällistä, tukivapaata tuulivoimaa omassa Kuivaniemen tuulipuistossa Iissä. Tuulivoimapuisto koostuu kahdeksasta tuulivoimalasta, joiden uusiutuvan sähkön vuosituotanto on yhteensä noin 12-15 GWh. Tämä määrä vastaa kilowattitunteina noin 500-700 sähkölämmitteisen omakotitalon koko vuoden sähkönkulutusta. Tuulipuistoamme vartioivat oma tuulipuistonvartijamme Raimo ja tuulipuistokoira Nuppu, joiden kuulumisia voi lukea Leppäkosken omasta blogista.

Tiesitkö, että Leppäkosken Energia ostaa tuulisähköä myös yksityisiltä pientuulivoimantuottajilta? Tutustu mikro- ja  pientuotantoon ja ylijäämäsähkön myymiseen Leppäkoskelle täällä.

Jos taas haaveilet omista aurinkopaneeleista ja sähkön omavaraisuudesta, tiesitkö, että Leppäkosken kautta voi nykyisin myös hankkia oman aurinkovoimalan? Lue lisää perinteikkään, luotettavan ja kotimaisen yhteistyökumppanimme Finnwindin aurinkopaneeliratkaisuista.


Kaikilla mittaustavoilla

6,95

snt/kWh
HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2,99 €/kk
Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus pähkinänkuoressa

Helppo aloitus

Irtisanomme vanhan myyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Voimassa toistaiseksi, kahden viikon irtisanomisajalla

Sähkönhinta

Hinta voimassa toistaiseksi

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Kiinnostaisiko markkinaehtoisempi sähkösopimus?

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus on oiva ja sopiva sähkösopimus, jos haluat ostaa ympäristön kannalta kestävästi tuotettua sähköä. Ympäristö-sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hintakin on voimassa toistaiseksi. Hintaa voidaan muuttaa ilmoittamalla hintamuutoksesta yhtä kuukautta etukäteen.

Markkinaehtoiset sähkösopimusvaihtoehdot

Leppäkosken Energian sähkösopimusvalikoimasta löytyy myös kaksi aktiivisesti pohjoismaisen sähköpörssin hintakehitystä seuraavaa sähkösopimusta. MARKKINA-sähkösopimuksen energiamaksu vaihtuu neljästi vuodessa eli kvartaaleittain ja uudesta sähkönhinnasta kerrotaan kuukautta etukäteen. TUNTI-sähkösopimuksen kilowattituntihinta taas vaihtelee tunneittain ja se sopii erityisesti sähkölämmittäjille, jotka voivat ohjata esimerkiksi lämmitystään kytkeytyväksi päälle edullisille yötunneille. Tuoteuutuus Priima-sähkösopimus on myös tutustumisen arvoinen, siinä yhdistyvät saumattomasti pörssisähkön ja määräaikaisen sopimuksen hyvät puolet. Priima-sähkösopimuksella voit valita ostamasi sähkön tuotantomuodon eli Priima-sähköä saa myös uusiutuvasti tuotettuna eli vihreänä sähkönä.

 

Lue lisää sähkösopimuksen valinnasta
Miten valita hyvä sähkösopimus