Sähkösopimus pientaloasujan tarpeisiin helposti ja luotettavasti!

Leppäkosken Energialta saat sopivan sähkösopimuksen omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon minne päin Suomea tahansa!

Tältä sivulta löydät kaikki Leppäkosken Energian pientaloasujan tarpeisiin räätälöidyt ja parhaiten sopivat sähkösopimusvaihtoehdot. Tutustu-napista pääset lukemaan lisää sähkösopimuksesta, ja Tilaa-napista siirryt suoraan sähköiselle tilauslomakkeelle sähkösopimustilausta tekemään. Vuoden 2017 asiakastyytyväisyyskyselymittauksen perusteella 95% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttavalleen sähkönmyyjänä.

Valitse asuintapasi ja lämmitysmuotosi kannalta paras sähkösopimus

Tarjoamme muun muassa edullista, toistaiseksi voimassa olevaa MARKKINA-sähkösopimusta ja sähköpörssin hintaan perustuvaa, erittäin taloudellista ja aina ajantasaista SPOT-sähköäSähkösopimuksen valintaoppaasta löydät lisäapuja, jotta voit vertailla juuri sinun kannalta parasta sähkösopimusta. Tutkitusti erinomaisella tasolla oleva asiakaspalvelumme auttaa mielellään eteenpäin, jos sopivaa sähkösopimusta ei suoraan näiltä sivuilta löydy tai sähkösopimuksen valintaopasta lukemalla sähkösopimusvalinta ei helpotu.


Parhaimmat ratkaisumme pientaloasujalle

Priima-älysähkösopimus

Priima-sähkösopimus

Pörssisähköä ja takuuhintaista sähköä samalla sopimuksella? Priima-älysähköllä sähkösopimusten parhaat palat yhdessä!

HintaSPOT-hinnoittelu / hintakiinnitys
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99€/kk
0,35
snt/kWh + SPOT-hinta
Ed. 12 kk SPOT-keskihinta 5,86 snt / kWh
  • Tutustu
  • Tilaa
Toistaiseksi voimassa oleva Markkina-sähkösopimus Tampereelle ja muualle Suomeen

Markkina-sähkösopimus

Valitse suosituin sähkösopimuksemme! Sähköä aina markkinahintaan - ilman sitoutumista.

HintaVaihtuu vuosineljänneksittäin, päivitetään seuraavan kerran 1.1.2019
VoimassaToistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, irtisanomisaika 14 vrk
Perusmaksu2.99€/kk
7,95
snt/kWh
  • Tutustu
  • Tilaa
Määräaikainen TAKUU-sähkösopimus Tampereelle, Ouluun, Helsinkiin, minne tahansa

Takuu-sähkösopimus

Jättäisitkö sähkönhinnasta huolehtimisen muille? TAKUU-asiakas pääsee helpolla - yksi hinta, kaksi vuotta, ei stressiä!

HintaPysyy samana
Voimassa2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu2.99€/kk
6,29
snt/kWh
  • Tutustu
  • Tilaa

Sopisivat aurinkopaneelit omakotitaloosi?

Toimitamme aurinkopaneelipaketit yhteistyössä luotettavan ja pirkanmaalaisen Finnwindin kanssa.  Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä, Pirkanmaalla. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille sekä 25 vuoden tehontuottotakuu. Yhteistyömme Finnwindin kanssa takaa huolettomuuden ja laatutakuun aurinkosähköpaketteihin.

Rahoitusratkaisuilla aurinkovoimalapaketit alkaen alle 100€ /kk.

Lue lisää aurinkopaneelipaketeista

Miten talon lämmitystapa vaikuttaa sähkösopimuksen valintaan?

Asutko omakoti- tai paritalossa, joka lämpenee kaukolämmöllä tai öljyllä?

Sähkönkulutuksesi on todennäköisesti alle 10 000 kWh vuodessa. Sinulla on saunassa sähkökiuas, jota lämmität pari kertaa viikossa.

Onko kotisi sähkölämmitteinen omakotitalo, paritalo tai rivitalo?

Sähkönkulutuksesi on todennäköisesti noin 10 000 kWh–25 000 kWh vuodessa, hieman sähkönkulutustottumuksista, asunnon koosta ja mahdollisista tukilämmitysmuodoista (esimerkiksi ilmalämpöpumppu, maalämpö, aurinkopaneelit ja takka) riippuen. Sähkö on iso osa asumiskustannuksia ja omakotitalon sähkösopimuksen kilpailuttaminen on tärkeää. Energiankäytön tehostamisella voi saada aikaan merkittäviä säästöjä. Suosittelemme seuraavia sähkösopimuksia:

  • Spot-hinnoiteltu TUNTI-sähkösopimus – jos voit siirtää esimerkiksi lämminvesivaraajan lämmitystä TUNTI-sähkösopimuksen edullisille yötunneille ja sähkönhinnan muuttuminen tuntitasolla ei haittaa, voi SPOT-hintainen TUNTI-sähkösopimus olla hyvä ratkaisu. Ylen tekemän artikkelin mukaan SPOT-hinnoitellut sähkösopimukset ovat olleet pitkällä aikavälillä katsottuna se halvin tapa ostaa sähköä.
  • Uusin tuotteemme Priima-sähkösopimus yhdistää sähkösopimusten parhaat palat. Saat yhdellä sopimuksella edullisen spot-hinnoittelun ja voit ohjata sähkönkulutusta edullisille tunneille, mutta lisäksi voit suojautua hinnannousuilta tekemällä hintakiinnityksiä vaikka talvikuukausien varalle. Vakautta ja kulutuksen säätelyä yhdellä ja samalla sopimuksella.
Millainen sähkösopimus kannattaa valita