Sähkösopimus Tampereelle, Ouluun ja muualle Suomeen

Leppäkosken Energialta saat edullisen, vihreiden arvojen mukaisen sähkösopimuksen Tampereelle, Ouluun, Espooseen – tai minne tahansa Suomeen!

Tältä sivulta löydät Leppäkosken Energian ympäristön kannalta järkevät sähkösopimusvaihtoehdot. Tutustu-napista pääset lukemaan lisää kustakin sähkösopimuksesta, ja Tilaa-napista siirryt suoraan sähköiselle tilauslomakkeelle sähkösopimustilausta tekemään. Vuoden 2017 asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 95% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttavalleen sähkönmyyjänä.

Valitse ympäristöystävällinen sähkösopimus

Tarjoamme muun muassa uusiutuvasti ja hiilidioksidivapaasti tuotettua YMPÄRISTÖ-sähkösopimusta, joka on voimassa toistaiseksi. Vihreitä arvoja vaaliva voi valita myös SPOT-hinnoitteluun perustuvan Priima-sähkösopimuksen, jonka tuotantotavan voi itse valita vesi- ja tuulivoiman välillä. Huomaathan myös, että TUNTI-sähkösopimuksen valitsemalla ja omaa sähkönkulutusta edullisille tunneille ohjaamalla voi vaikuttaa sähköntuotannon päästöihin koko Suomen tasolla, vaikka TUNTI-sopimuksen sähkö onkin niin sanottua sekasähköä. Kun sähkön tarve on valtakunnallisesti suuri, joudutaan sähköä tuottamaan enemmän päästöjä aiheuttavilla tuotantomuodoilla ja tällöin sähkön tuntihinta on tyypillisesti suurempi. Edullisilla tunneilla sähköä käyttämällä säästyy niin kukkaro kuin ympäristökin.


Ympäristö-sähkösopimus Tampereelle, Helsinkiin, Ouluun ja muualle

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus - mm. tuulisähköä omasta tuulipuistostamme! Uusiutuvaa ja kotimaista sähköä!

HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2.99€/kk
6,95
snt/kWh
  • Tutustu
  • Tilaa
Priima-älysähkösopimus

Priima-sähkösopimus

Pörssisähköä ja takuuhintaista sähköä samalla sopimuksella? Priima-älysähköllä sähkösopimusten parhaat palat yhdessä!

HintaSPOT-hinnoittelu / hintakiinnitys
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99€/kk
0,35
snt/kWh + SPOT-hinta
Ed. 12 kk keskihinta 6,17 snt / kWh
  • Tutustu
  • Tilaa

Sähkön hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Kuluttajien sähkösopimuksissa sähkönkäyttöpaikan vuosikulutus voi olla enintään 100 000 kWh.

Jos sähkön kulutus ylittää 100 000 kWh vuositasolla, on oikea valinta yritykselle suunnattu sähkösopimus. Lue lisää: Sähkösopimus yritykselle

Leppäkosken Energia Oy pidättää oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot sähkösopimustilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta. Leppäkosken Energian myymän sähkön alkuperäjakauma löytyy täältä.

Sähkösopimuksen valintaoppaasta löydät lisäapuja, jotta löydät juuri sinulle parhaan sähkösopimuksen. Sähkön toimitusmyyntihinnat sekä osio sähkönmyyntiehdot ja sähkösopimuksen peruminen löytyvät omilta alasivuiltaan.


TUNTI-sopimuksen tilanneille Mokkamestareiden erikoiskahvia kaupan päälle!

Huomasitko SPOT-sähkösopimukseen liittyvän kahvikampanjamme? Tarjoamme kaikille TUNTI-sähkösopimuksen solmineille Mokkamestareiden kotipaketin kaupantekijäisinä. Mokkamestareiden kotipaketti toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen etuun oikeutetuille. Kotipaketti sisältää paketin Teivossa käsinpaahdettua erikoiskahvia sekä paketin laadukasta irtoteetä.
Kahvikampanjan säännöt

Luitko jo ilmastoraportin?

Hallitusten välinen ilmastopaneeli (IPCC) julkaisi lokakuun alussa väliraporttinsa ilmaston lämpenemiseen liittyen. Julkaistun raportin mukaan ilmaston lämpeneminen pitäisi rajoittaa 1,5 asteeseen, mutta raportin mukaan meillä on vielä toivoa, jos päästövähennyksiä saadaan aikaan nopeasti.
Ilmasto-oppaan sivuille tästä