Aurinkopaneelit ja omavarainen sähköntuotanto – aurinkopaneelipaketti omakotitaloon!

Aurinkopaneeli omakotitaloon, mökille tai vaikka rivitaloon? Olipa asuinpaikkasi sitten Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Hämeenlinna, Oulu tai Ikaalinen, auttaa Leppäkoski aurinkopaneelien ja oman aurinkovoimalan hankinnassa. Aurinkopaneelipaketti on helppo tapa päästä nauttimaan oman aurinkovoimalan eduista. Tuottoa aurinkopaneeleista saa Suomessa helmi-maaliskuulta lokakuulle. Aurinkopaneelien tehontuottoon vaikuttavat paneelien suuntaukset sekä asennuskulmat. Toimimme yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Finnwind Oy:n kanssa ja Aurinko E -aurinkosähköjärjestelmänsä sopivat suoraan sähköntuotantoon niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin eli mökeille.

Aurinkopaneelipaketti: Aurinkopaneelit laitetoimituspakettina tai valmiiksi asennettuna

Luotettavalta kotimaiselta ja pitkän linjan pirkanmaalaiselta toimijalta löydät aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet tasakatoille, harjakattojen kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Tarjoamme aurinkopaneeleita joko Aurinko E -laitetoimituspakettina tai helppona avaimet käteen -ratkaisuna.

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

 

Rahoitusratkaisulla

alk. 60 €/kk

Standard S, teho 3,0 kWp

4990 euroa asennettuna

Katso myös

Myy meille tuottamasi ylijäämäsähkö

Standard S aurinkovoimalan vuosituotto on Etelä-Suomessa parhaimmillaan n. 2700 kWh, kun aurinkopaneelit on suunnattu etelään n. 30 asteen kulmassa, niihin ei kohdistu varjostavia elementtejä ja paneelit ovat vapaana lumesta. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttavat aina mm. asennussuunta, -kulma, varjo sekä kuukausittaiset ja vuotuiset vaihtelut.

Aurinkovoimalapakettien verkkoinvertterinä on itävaltalainen Fronius. Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä,  Tampereen kupeessa. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin perustakuut vaihtelevat viidestä seitsemään vuoteen. Asennusjärjestelmän takuu on 12 vuotta. Valitsemalla Leppäkosken aurinkopaneelitoimittajaksi saat laadukkaan aurinkosähköratkaisun ja huolettomuutta.

Sähkölämmittäjän aurinkopaneelit

Asennustyön osuus paketista

n. 2600 euroa sis. alv24%

Soveltuu kohteisiin, joiden kulutus

n. 9 000 – 17 000 kWh / v

  • 10 aurinkopaneelia, joiden kokonaispinta-ala n. 17 m² (yhden paneelin koko n. 1 m x 1,7 m)
  • Verkkoinvertteri
  • Asennusjärjestelmä (katto-, seinä- tai maa-asennus)
  • Aurinkokaapelit 30m (dc) ja liittimet, turvakytkimen
  • Paneelien asennus
  • Kaapelivedot ja sähkötyöt
  • Verkkoonliityntäilmoitus

Aurinkovoimala kokoluokassa S soveltuu hyvin omakotitaloihin ja kaikkiin sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin. Keskimääräiset toimitusajat aurinkovoimaloille ovat Etelä-Suomessa noin 1-4 viikkoa.

 

Pyydä oma tarjous