Aurinkopaneelit ja omavarainen sähköntuotanto – aurinkopaneelit omakotitaloon!

Aurinkopaneeli omakotitaloon, mökille tai vaikka rivitaloon? Olipa asuinpaikkasi sitten Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Hämeenlinna, Oulu tai Ikaalinen, auttaa Leppäkoski aurinkopaneelien ja oman aurinkovoimalan hankinnassa. Tuottoa aurinkopaneeleista saa Suomessa helmi-maaliskuulta lokakuulle. Aurinkopaneelien tehontuottoon vaikuttavat paneelien suuntaukset sekä asennuskulmat. Toimimme yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Finnwind Oy:n kanssa ja heidän Aurinko E -aurinkosähköjärjestelmänsä sopivat suoraan sähköntuotantoon niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin eli mökeille.

Aurinkopaneelipaketti: Aurinkopaneelit laitetoimituspakettina tai valmiiksi asennettuna

Luotettavalta kotimaiselta ja pitkän linjan pirkanmaalaiselta toimijalta löydät aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet tasakatoille, harjakattojen kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Kumppanimme Finnwind tarjoaa aurinkopaneeleita joko Aurinko E -laitetoimituspakettina tai helppona avaimet käteen -ratkaisuna.

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

 

Rahoitusratkaisulla

alk. 90 €/kk

Standard M, teho 3,3 kWp

5280 euroa asennettuna

Katso myös

Myy meille tuottamasi ylijäämäsähkö

Standard M aurinkovoimalan vuosituotto on Etelä-Suomessa parhaimmillaan n. 2970 kWh, kun aurinkopaneelit on suunnattu etelään n. 30 asteen kulmassa, niihin ei kohdistu varjostavia elementtejä ja paneelit ovat vapaana lumesta. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttavat aina mm. asennussuunta, -kulma, varjostavat elementit sekä kuukausittaiset ja vuotuiset vaihtelut.

Aurinkovoimalapakettien verkkoinvertterinä on itävaltalainen Fronius. Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä,  Tampereen kupeessa. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin perustakuut vaihtelevat viidestä seitsemään vuoteen. Asennusjärjestelmän takuu on 12 vuotta. Yhteistyömme Finnwindin kanssa takaa huolettomuuden ja pitkän linjan laadun.

Asennustyön osuus paketista

n. 2300 euroa

Soveltuu kohteisiin, joiden kulutus

n. 10 000 – 19 000 kWh / v

  • 12 aurinkopaneelia, joiden kokonaispinta-ala n. 20 m2 (yhden paneelin koko n. 1 m x 1,7 m)
  • Verkkoinvertteri
  • Asennusjärjestelmä (katto-, seinä- tai maa-asennus)
  • Aurinkokaapelit 30m (dc) ja liittimet, turvakytkimen
  • Paneelien asennus
  • Kaapelivedot ja sähkötyöt
  • Verkkoonliityntäilmoitus

Aurinkovoimala kokoluokassa M soveltuu hyvin omakotitaloihin ja kaikkiin sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin. Keskimääräiset toimitusajat aurinkovoimaloille ovat Etelä-Suomessa noin 1-6 viikkoa.

 

Pyydä oma tarjous