Edullinen MARKKINA-sähkösopimus – aina ajantasainen hinta

Tee edullinen MARKKINA-sähkösopimus ja sähkönhintasi seuraa aina sähkön markkinahintojen muutoksia. Voit olla varma, ettet maksa sähköenergiastasi liikaa suhteessa sähkön markkinahintoihin – tämä sähkösopimus sopii hyvin sähkönkilpailuttajalle tai sähkölämmittäjälle. MARKKINA-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva, edullinen sähkösopimus. Sinun ei tarvitse sitoutua määräajaksi eikä myöskään sitoa sähkönhintaa tietylle tasolle sopimuskauden ajaksi.

MARKKINA-sähkösopimuksen kilowattitunneissa mitattuun kulutukseen perustuva energiamaksu on aina sama ja yhtä edullinen, sähkön mittaustavasta eli tariffista riippumatta. Tehdäksesi MARKKINA-sähkösopimuksen sinun ei ole pakko tietää mittaustapaasi, sillä Leppäkosken asiakaspalvelu selvittää sen puolestasi, jos sähkösopimukseen liittyvät termit tuntuvat vierailta.

Energiamaksu 30.6.2020 saakka

4,95 snt/kWh

Hinta päivittyy seuraavan kerran

1.7.2020

Katso myös

Kiinnostaisiko Priima-pörssisähkö? Määräaikainen Takuu-sopimus

MARKKINA-sähkösopimuksen hintaa tarkastetaan neljännesvuosittain (1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta ja 1. lokakuuta) eli sähkön hinta pysyy samana kvartaaleittain. Ilmoitamme uuden sähkönhinnan kuukausi etukäteen sähköpostitse. Hintamuutosilmoitusten vuoksi MARKKINA-sopimus edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

Voimassaoloaika

Toistaiseksi voimassa

Perusmaksu

2,99 €/kk

Energiamaksu on aina sama ja yhtä edullinen, kaikilla tariffeilla ja mittaustavoilla.

Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot tilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta.