Sähkön pientuottaja – ostamme sähkösi

Onko sinulla aurinkopaneelit katolla tai pienikokoinen oma tuulivoimala? Myy pientuotantosähköä Leppäkosken Energialle, sillä me ostamme ylijäämäsähkösi, silloin kun et itse kuluta sitä. Jotta voimme ostaa tuottamasi sähkön, tulee sinulla olla voimassa oleva sähkönmyyntisopimus kanssamme. Helpoin tapa on solmia kanssamme sähkösopimus ja kertoa lisätiedot kohdassa haluavasi myös myydä meille itse tuottamaasi sähköä.

Tee sähkösopimus

Maksamamme korvaus perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Suomen tuntihintoihin. Tuntikohtainen hinta lasketaan kertomalla jokaisen tunnin sähköteho kyseisen tunnin arvonlisäverottomalla pörssihinnalla, josta on vähennetty 10 % käsittelykulut. Jos mikrotuottaja on alv-velvollinen, ostohintaan lisätään alv 24 %.

Näin saat hyvityksen tuottamastasi sähköstä:

Ensin tuotantolaitteistosi on liitettävä pienjänniteverkkoon hyväksytysti. Ohjeet Leppäkosken Sähkön jakelualueella käytössä olevaan ilmoitusmenettelyyn löydät täältä.
Jos sinulla ei vielä ole sähkönmyyntisopimusta kanssamme, voit tehdä sähkösopimuksen omakotitaloosi helposti täällä. Tällä sopimuksella ostat sähköä Leppäkoskelta silloin, kun oma tuotantosi ei riitä kulutuksen kattamiseen.

Pientuotannon ostamisen asiantuntijamme auttavat myös henkilökohtaisesti:
Soita asiakaspalveluumme numeroon 03 4503 500 tai täytä alla oleva yhteydenottopyyntö.

Tuntikohtainen hyvityshinta

kW x (SPOT -10 %)

Katso myös

Aurinkopaneelit omalle katolle Asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset

Ostosopimus

Toistaiseksi voimassa

Perusmaksu

Valitun myyntisopimuksen mukaan

Yhteydenottopyyntö sähkön ostosopimuksesta

  • Olen kiinnostunut myymään tuottamani sähkön alla olevan osoitteen osalta:
  • Haluan että minuun otetaan yhteyttä*