Määräaikainen sähkösopimus: kaksivuotinen TAKUU-sähkösopimus

Kaikkia ei kiinnosta sähkösopimuksen kilpailuttaminen ja sähkön hinnan tarkka seuraaminen, me ymmärrämme sen. TAKUU-sopimus on kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus. Se on täydellinen sinulle, jos sähkön hintaa on mielestäsi turha murehtia ja haluat helpon ja vakaahintaisen sähkösopimuksen.

Tekemällä TAKUU-sähkösopimuksen, voit sanoa hyvästit hintamuutoskirjeille ja jatkuvalle sähköpörssin seuraamiselle, sillä määräaikainen TAKUU-sopimus vakauttaa hinnan helposti.

Huomaathan, että myös Priima-pörssisähkösopimus muuttuu määräaikaiseksi, jos teet hintakiinnityksen vaikka lämmityskauden ajaksi.

Yleissähkö

4,99 snt/kWh

Katso myös

Priima-pörssisähkö Spot-sähkön hintahistoria

Eri energiamaksut eri mittaustavoille eli tariffeille.

Kaksiaikasähkö

Päiväsähkö 5,29 snt/kWh
Yösähkö 4,59 snt/kWh

Kausisähkö

Talviarkipäivä 5,49 snt/kWh
Muu aika 4,59 snt/kWh

Voimassaoloaika

Kaksi vuotta, määräaikainen

Perusmaksu

3,99 €/kk

Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot tilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta.

TAKUU-sopimuksella sähkönhinta (energiamaksu sekä perusmaksu) pysyy samana sekä yhtä edullisena koko sopimuskauden ajan. Sähkösopimus on määräaikainen ja voimassa 24 kuukautta.