Tule Leppäkoskelle rakentamaan tulevaisuuden sähköverkkoa!

Leppäkosken Sähkö -konserni tarjoaa asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja. Konsernin muodostavat Leppäkosken Sähkö Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy ja Grid.vc Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 50 milj. euroa. Leppäkoskella työskentelee yli 70 henkilöä erilaisissa työtehtävissä muun muassa sähköverkon, tuotannon ja kaukolämmön sekä sähkönmyynnin parissa.

Leppäkosken Sähkö Oy vastaa sähkön siirrosta, jakelusta ja muista sähköverkkopalveluista. Sähkön jakelualueeseen kuuluu Kihniö, Parkano, Ikaalinen, Jämijärvi, Hämeenkyrö ja Ylöjärvi. Sähkönjakeluasiakkaita on noin 30 000.

Etsimme nyt joukkoomme verkostoasentajia

Tarjoamme sinulle

Verkostoasentajana tehtäviisi kuuluu sähkönjakeluverkon rakennus- ja kunnossapitotyöt. Lisäksi työtehtäviin kuuluu osallistuminen varallaoloon ja vianhoitoon. Työpisteesi sijaitsee joko Parkanossa, Ikaalisissa tai Ylöjärvellä.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo vahvaa sähköverkosto-osaamista ja tehtävään sopiva koulutus. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi meille

Leppäkosken Sähkö Oy täytti juuri 100 vuotta, olemme perinteikäs ja juuriaan arvostava yhtiö. Samalla katsomme tulevaisuuteen ja innovoimme koko ajan uutta. Olemme edelläkävijöinä kehittäneet mm. uusia energiaratkaisuja. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää toimintaa. Arvostamme työntekijöitämme ja meillä on panostettu paljon henkilöstön työhyvinvointiin ja -viihtyvyyteen. Työsuhteet Leppäkoskella ovat pitkiä – meillä viihdytään!

 

Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää
energia-alan konsernia!

Hae meille

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Lisätetoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Erkki Lehtonen puh. 044 7503 363 tai aluepäällikkö Arto Joensuu puh. 044 7503 370.

 

Hakulomake

Työpaikkahaku verkostoasentaja
Millä paikkakunnalla haluaisit mieluiten työskennellä?
Liitä tähän ansioluettelo (CV).
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 15.36MB
Liitä tähän mahdollinen työhakemus.
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 15.36MB