Yrittäjälle paras sähkösopimus - Priimaplus-yrityssähkösopimus

Yrittäjä, tiesitkö että Priimaplus-yrityssähkösopimuksella maksat sähköstäsi aina ajantasaista hintaa? Lisäksi voit kiinnittää sähkön hinnan juuri sinulle sopivalle tasolle ja ajanjaksolle. Hintakiinnitykset voit tehdä itse tai hyödyntää maksutonta hinnankiinnityspalvelua. Hinnankiinnityspalvelussa asiantuntijamme seuraavat sähkömarkkinaa päivittäin ja pyrkivät kiinnittämään sähköä Priimaplus-yritysasiakkaille mahdollisimman edulliseen hintatasoon.

Edullinen SPOT-hinta ja vakautta hintakiinnityksillä

Priimaplus-yrityssähkösopimus mahdollistaa sähkönhankinnan suuryritysten tapaan pienyrittäjälle. Priimaplus-yrityssähkösopimus on lähtökohtaisesti voimassa toistaiseksi ja lisämaksuttomalla hinnankiinnityspalvelulla voi helposti varautua sähkönhinnan muutoksiin. Hinnankiinnitysten ajaksi Priimaplus-yrityssähkösopimus muuttuu määräaikaiseksi. Sähkösopimuksen sähkönmyyjän toimitusmaksu eli kate on aina kiinteä, joten kiinnitykset pyritään tekemään aina mahdollisimman edulliseen hintatasoon asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Siirry tilauslomakkeelle helposti tästä.

Tammikuun SPOT- keskihinta 2,72 snt / kWh (alv0%) (päivitetty 5.2.2020). Priimaplus-sähkösopimusehdot kokonaisuudessaan löydät täältä.

 

 

Tutustu Live-palvelussa esimerkkiasiakkaiden kulutustietoihin
Katso lisätietoja sähkön ja kaukolämmön laskutuksesta


Tilaa yrittäjän sähkösopimus helposti tällä lomakkeella


Priimaplus -yrityssähkösopimus

0,25
snt/kWh (alv0%) + SPOT
HintaVaihtuu tunneittain, kiinnitä sähkönhintaa halutessasi
VoimassaoloToistaiseksi
Perusmaksu0,00 €/kk (alv0%) 6 kk ajan, norm. 5,00€/kk

Pörssisähköä ja takuuhintakausia samalla sähkösopimuksella? Priimaplus-sopimuksella saat helposti molemmat, voit kiinnittää hinnan itse tai hyödyntää ilmaista kiinnityspalvelua. MTK-Pirkanmaan ja Pirkanmaan Yrittäjien etuna ensimmäisen 6 kk perusmaksut nyt veloituksetta.

Pirkanmaan Yrittäjien Priimaplus-sähkösopimus tilaus
Löytyy sähkölaskulta
Veloitukseton salkunhallintapalvelu

Oletko MTK-Pirkanmaan jäsen?

Saat saman perusmaksuedun maatalousyrittäjänä!
Lue lisää ja tilaa täältä

Haluatko tietää mitä sähkömarkkinoilla tapahtuu?

Tilaa sähkömarkkinakatsaus
Lue lisää