Varatehopalvelulla varmuutta poikkeusoloihin

Leppäkosken varatehoratkaisussa polttokenno käynnistyy automaattisesti, kun akkuvarmennetun kohteen apusähkön jakelussa on ennakkoon määritellyt käynnistyskriteerit täyttävä katkos. Polttokennolla esim. sähköaseman tai mobiiliverkon tukiaseman akuston voi varmentaa useiksi vuorokausiksi ilman välitankkausta. Varatehoratkaisu on tällä hetkellä saatavissa 48, 110 ja 220 VDC akustoille. Varatehoratkaisu perustuu innovatiivisesti yhdisteltyyn kaupalliseen teknologiaan.

Leppäkoski toteutti ensimmäisen kaupallisen varatehoratkaisun Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj:n sähköasemalle keväällä 2019.

Tähän asti saadut kokemukset ovat olleet positiivisia.
– asiantuntija Kari Ahola, Fingrid Oyj.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täyttämällä alla oleva lomake.

Lisätietoa varatehoratkaisuista

Kenelle?

Apusähköjärjestelmien akustojen pitkää toiminta-aikaa edellyttäviin kohteisiin, sähköyhtiöille, teleoperaattoreille ja viranomaisille. Ratkaisu soveltuu akustojen varmennukseen ja on ainutlaatuinen ratkaisu, kun tarvitaan pitkää varmennusaikaa.

Käyttö

Käyttö on automatisoitua, etähallittua ja kyberturvallista. Tekninen käyttöikä on jopa yli 10 vuotta. Koekäyttö onnistuu etäyhteydellä esim. kerran kuukaudessa. Ratkaisu on täyden palvelun malli, joka vapauttaa asiakkaan resurssit
muihin töihin.

Polttokenno

Polttokennon päästöt ovat vesihöyryä ja hiilidioksidia. Energialähteenä toimii vesimetanoliseos, joka ei vanhene,
sakkeudu tai kerrostu. Polttoaine on saatavissa helposti varastoitavissa konteissa.

Olosuhdepalvelulla kiinteistön sisäilman laatu hallintaan

Laadukas sisäilma varmistaa ihmisille terveellisen asumisen ja työntekijöille turvallisen työympäristön. Kun kiinteistön sisäilma-asiat ovat kunnossa, saavutetaan lisäksi säästöjä huoltokustannuksissa ja kiinteistön käyttöikä saadaan kasvatettua.

Kiinteistön elinkaaren kannalta tärkeitä mitattavia suureita ovat lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja paine-ero vaipan yli. Ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden vuoksi kannattaa seurata ilman hiilidioksidipitoisuutta (CO2), haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) sekä pienhiukkasten (PM10 ja PM2,5) määrää.

Tarjoamme ylläkuvattuja räätälöityjä olosuhdepalveluita kiinteistöille ja yrityksille. Asiantuntijoihimme saat yhteyden alla olevan lomakkeen täyttämällä.