Tiedotteet | Sähkö 27.08.2024

Haemme rakentamispäällikköä

Etsimme nyt kehittyvään joukkoomme jakeluverkkoyhtiö Leppäkosken Sähkö Oy:lle

RAKENTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

Rakennamme ja ylläpidämme sähköverkkomme pääasiassa itse laadukkaasti ja paikallisin voimin. Meillä rakentamispäällikkönä toimit rakentaminen ja sidosryhmät -tiimin esihenkilönä. Sinulla on johdettavana ammattilaisista koostuva tiimi, johon kuuluu 12 asentajaa ja tiiminvetäjä. Osana päivittäisiä tehtäviäsi vastaat sähköverkkomme rakentamisesta, kunnossapitotöistä, mittariasennuksista sekä asiakaslähtöisistä pientöistä. Vastuullesi kuuluvat myös urakoitsija- ja sidosryhmäyhteistyö, esimerkiksi asiakkaidemme, teleoperaattoreiden, kuntien ja maanrakentajien kanssa. Työhönottopaikkasi ovat Ikaalinen ja Ylöjärvi. Raportoit verkkojohtajalle, jonka alaisuudessa toimit.

Sinulla on sähköalan koulutus ja työkokemusta alalta. Olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja sähköverkkourakoinnista. Työssäsi olet itsenäinen, päätöksentekokykyinen ja sitoutuva. Pidät myös huolen tiimisi toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä sekä kykyä toimia erilaisissa tilanteissa vuorovaikutteisesti. S1 pätevyyden, tai mahdollisuuden sen hankkimiseen, katsomme eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vaativan tehtävän, jossa saat erinomaiset mahdollisuudet edelleen kehittyä energiatoimialalla. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki, osaamista talon sisältä löytyy monipuolisesti. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan itsenäinen ja kehittämismyönteinen, voit aidosti vaikuttaa oman työsi sisältöön ja toteutustapaan. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin mm. kattavilla henkilöstöeduilla.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Rekrytointi suoritetaan yhdessä Eezy Personnelin kanssa, lisätietoja tehtävästä antaa

  • Henri Soininen, Executive Search Consultant p. 045 353 3337 henri.soininen(at)eezy.fi sekä
  • tuleva esihenkilösi verkkojohtaja Jukka Rajala, p. 044 750 3011 (ke 4.9. kello 13-14 ja to 5.9. klo 8-9)

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.9.2024 mennessä personnel.eezy.fi sivujen kautta.

Käsittelemme hakemukset viikon 37 aikana ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin. Ensimmäiset haastattelut järjestetään torstaina 19.9. ja maanantaina 23.9. Nokialla. Ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen suoritetaan henkilöarvioinnit viikolla 39, jonka jälkeen finaalihaastattelu.

Hae työtehtävää