Sähköiset palvelut

Oma Energia -palvelu

Oma Energia -palvelussa näet sähkönkulutuksesi esim. päivä- tai kuukausitasolla ja voit tilata maksuttoman keskeytysvahti-palvelun.

Kirjaudu

Oma Lowell -palvelu

Laskutus-osiossa voit tarkastella laskujasi ja mm. siirtää laskusi eräpäivää. Perintä-osiossa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon.

Kirjaudu

Lämpö Online

Kaukolämmön asiakkaiden omassa Lämpö Onlinessa voit seurata kiinteistön lämmönkulutusta, antaa palautetta tai jättää viestin kaukolämpöasioissa.

Kirjaudu

Usein kysyttyä Oma Energia -palvelusta

Palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Ensikirjautumisen jälkeen voit halutessasi kirjautua palveluun myös käyttäjätunnuksella.

Huomioithan, että entisen Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Kirjautuminen ei myöskään onnistu, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tietojesi päivittämiseksi.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Oma Energia -palvelussa voit seurata omaa energiankulutustasi, tilata maksuttoman keskeytysvahti-palvelun sekä päivittää palveluun liittyviä tietoja. Huomioithan, että keskeytysvahdin voi tilata ainoastaan mikäli sähkönkäyttöpaikka on Leppäkosken Sähkön jakeluverkkoalueella. Ohje Keskeytysvahdin tilaamiseen

Sopimustietoja ei löydy, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluun tietojesi päivittämiseksi.

Oma Energia -palvelusta löydät energiankulutustiedot voimassa olevien sopimuksien sekä niihin liittyvien käyttöpaikkojen osalta. Mikäli palvelusta löytyvät kulutustiedot ovat puutteellisia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että entisen Sähkö Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Ensimmäisellä kerralla tulee kirjautua tunnistautumalla joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Usein kysyttyä Oma Lowell -palvelusta

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi, ei kirjautuminen onnistu. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tietojesi päivittämiseksi.

Kirjaudu Oma Lowell -palveluun

Oma Lowell Laskutus -osiossa voit tarkastella laskutietojasi ja mm. siirtää sähkölaskusi eräpäivää.

Oma Lowell Perintä -osiossa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon.

Laskujen kuvat tulevat näkymään Oma Lowell Laskutus -palvelussa marraskuun 2020 laskutuksesta lähtien. Vanhat laskut löydät verkkopankistasi tai vaihtoehtoisesti voit tiedustella vanhoja laskukopioita asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyä Lämpö Online -palvelusta

Tarvitset Lämpö Onlineen kirjautumista varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi, jotka löydät kaukolämpölaskultasi. Lämpö Online ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Voit kirjautua Onlineen täällä

Pysy ajan tasalla, tilaa uutiskirje!

Tilaa Leppäkosken ajankohtaiset uutiset, edut ja arjen vinkit suoraan sähköpostiisi.
Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.