Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut Lue lisää

Huom! Leppäkosken jakeluverkkoasiakkaat näkevät kulutustietonsa
Leppäkosken Oma Energia -palvelusta.

Omavoiman sähkönmyyntiasiakkaat näkevät kulutuksensa 1.1.2022 alkaen
Omavoiman OMA Online -palvelusta sekä oman verkkoyhtiönsä palvelusta.

Sähköiset palvelut

Oma Energia -palvelu

Oma Energia -palvelussa näet sähkönkulutuksesi esim. päivä- tai kuukausitasolla ja voit tilata maksuttoman keskeytysvahti-palvelun.

Kirjaudu

Oma Lowell -palvelu

Laskutus-osiossa voit tarkastella laskujasi ja mm. siirtää sähkölaskusi eräpäivää. Perintä-osiossa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon.

Kirjaudu

Lämpö Online

Kaukolämmön asiakkaiden omassa Lämpö Onlinessa voit seurata kiinteistön lämmönkulutusta, antaa palautetta tai jättää viestin kaukolämpöasioissa.

Kirjaudu

Live-palvelu

Leppäkosken Energian sähkönmyynti yhdistyi Lännen Omavoimaan 1.1.2022. Näet joulukuun kulutustiedot Leppäkosken Live-palvelusta. Sähkönhintakiinnitykset tehdään Omavoiman Live-palvelussa.

Kirjaudu

Usein kysyttyä Oma Energia -palvelusta

Palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Ensikirjautumisen jälkeen voit halutessasi kirjautua palveluun myös käyttäjätunnuksella.

Huomioithan, että entisen Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Kirjautuminen ei myöskään onnistu, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tietojesi päivittämiseksi.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Oma Energia -palvelussa voit seurata omaa energiankulutustasi, tilata maksuttoman keskeytysvahti-palvelun sekä päivittää palveluun liittyviä tietoja. Huomioithan, että keskeytysvahdin voi tilata ainoastaan mikäli sähkönkäyttöpaikka on Leppäkosken Sähkön jakeluverkkoalueella.

Sopimustietoja ei löydy, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluun tietojesi päivittämiseksi.

Oma Energia -palvelusta löydät energiankulutustiedot voimassa olevien sopimuksien sekä niihin liittyvien käyttöpaikkojen osalta. Mikäli palvelusta löytyvät kulutustiedot ovat puutteellisia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että entisen Sähkö Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Ensimmäisellä kerralla tulee kirjautua tunnistautumalla joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Usein kysyttyä Oma Lowell -palvelusta

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi, ei kirjautuminen onnistu. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tietojesi päivittämiseksi.

Kirjaudu Oma Lowell -palveluun

Oma Lowell Laskutus -osiossa voit tarkastella laskutietojasi ja mm. siirtää sähkölaskusi eräpäivää.

Oma Lowell Perintä -osiossa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon.

Laskujen kuvat tulevat näkymään Oma Lowell Laskutus -palvelussa marraskuun 2020 laskutuksesta lähtien. Vanhat laskut löydät verkkopankistasi tai vaihtoehtoisesti voit tiedustella vanhoja laskukopioita asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyä Lämpö Online -palvelusta

Tarvitset Lämpö Onlineen kirjautumista varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi, jotka löydät kaukolämpölaskultasi. Lämpö Online ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Voit kirjautua Onlineen täällä

Usein kysyttyä Priima-asiakkaan Live-palvelusta

Live on Priima-sähkön ilmainen energiankäytön hallintapalvelu, jonka avulla voit seurata sähkön käyttöäsi tunneittain kulutuksen ja kustannusten suhteen tai tehdä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Palvelussa näkyvät tarjoushinnat ovat sähköpörssin oikeita tämän hetken tukkuhintoja, joilla käydään kauppaa koko ajan. Voit kokeilla toimintoja, tehdä kiinnityksiä ja asettaa hintahälytyksiä Live-palvelun demo-puolella vapaasti.

Käyttötiedot ja kustannukset – osiossa näet toteutuneen energiankäytön ja kustannukset esimerkkiasiakkailla, mikä auttaa talouden ja energiansäästötoimien suunnittelussa. Esimerkkiasiakkaamme asuvat erilaisissa kodeissa ja voit helposti valita haluatko tarkastella sähkölämmittäjän tietoja vai kerrostaloasukkaan sähkönkäyttöä.

Priima- ja Priimaplus-asiakkaamme saavat meiltä kerran kuussa Priimapostin sähköpostitse. Kirjeen aluksi kerromme asiakkaan edellisen kuukauden sähkönkulutuksen ja sen hinnan. Kulutustietojen lisäksi Priimaposti sisältää aina ajankohtaisia vinkkejä, sähkömarkkinakatsauksen, spekulointia tulevasta sähkönhinnasta ja tietoa sähkön hinnanmuodostumisesta. Vanhoja Priimaposteja Live-palvelussa selailemalla Priima-asiakkaat voivat palata menneisiin sähkönhintoihin ja hintatunnelmiin. Alla kuva Priimapostista syksyltä 2020.

Tutustu Priimaan

Jos Priima-sopimuksesi on alkanut kesken kalenterikuukauden, lasketaan kuukausimaksu automaattisesti sopimuksen voimassaolopäivien mukaan. Jos siis Priima-sopimus on alkanut esim. 10.päivä, maksat kuukausimaksun vain loppukuun osalta.

Live-palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://live.leppakoski.fi

Kirjautumisikkunan alaosasta löydät linkit salasanan ja käyttäjätunnuksen unohtamisen varalta. Linkkien kautta voit helposti tilata itsellesi joko kokonaan uuden salasanan tai selvittää käyttäjätunnuksesi.

Live-palvelun esimerkkiversiossa käytössäsi ovat kaikki samat ominaisuudet kuin oikeassa Live-palvelussa. Livessä voit seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla sekä näet voimassa olevat hintatarjoukset ja voit tehdä hintakiinnityksiä. Voit katsoa omia asiakastietojasi ja hintakiinnityksiäsi sekä tilata hintavahdin tai kytkeä kiinnitysautomaatin päälle. Voit myös tilata uusiutuvasti tuotettua sähköä tai määritellä uudelleen omat ilmoitusasetuksesi.

Live-palvelussa näet kertakirjautumisen jälkeen kaikki kiinteistöt, joihin sinulla on Priima- tai Priimaplus-yrityssopimus solmittuna. Kesämökin ja sähkölämmitteisen omakotitalon Live-palvelussa näkyvä sähkön hinta voi erota eri kohteiden välillä merkittävästi, koska eri käyttöpaikkojen sähkönkäytön profiilivaikutus (eli sähkön käytön ajoittuminen eri vuorokauden tunneille) on erilainen. Omakotiasujan on mahdollista ajoittaa sähkönkäyttöään enemmän edullisille tunneille kuin esimerkiksi kerrostaloasujan. Profiilivaikutuksen lisäksi sähkönhinta voi olla erilainen ei kohteissa erilaisten hintakiinnitysten vuoksi. Hintakiinnitykset tehdään aina kohteittain.

Omat tiedot -osiossa voit tilata ilmoituksia spot-hinnoista tai hintakiinnitysjaksojen sulkeutumisesta. Jos asetat spot-hinnan ilmoituksen hintarajan tarpeeksi alas (esim. 0,010 snt/kWh), saat päivittäin noin klo 16.00 tekstiviestin tai sähköpostin seuraavan vuorokauden niistä tunneista, joiden osalta ennakkoon asettamasi hintaraja on ylittynyt. Näin saat helposti päivittäin itsellesi tiedon seuraavan vuorokauden tuntihinnoista.

Jos et pysty aktivoimaan hintavahtia, kannattaa tarkistaa, oletko jo kiinnittänyt sähkönhintasi 100% osuudella tuolle ajankohdalle. Jos joku hintajakso on jo kiinnitetty kokonaan (100%) ei hintavahtia voi laittaa päälle.

Hinnan voi kiinnittää tarjolla oleville ajanjaksoille Live-palvelussa Priima-asiakkaiden osalta joko 50% tai 100% jaksoissa. Jos joltain kaudelta hinta on jo kiinnitetty 100% osalta, ei hintakiinnitystä enää voi tehdä kyseiselle jaksolle.

Joskus Live-palvelun kulutustiedoissa voi olla viiveitä tai aukkoja eri päivien kulutustietojen välillä. Viiveet tai tietojen puuttumiset johtuvat tyypillisesti siitä, että verkkoyhtiö ei saa sähkön kulutusmittaria jostain syystä luettua eikä dataa yksinkertaisesti ole sen vuoksi esitettäväksi. Lähtökohtaisesti mittarit luetaan joka ikinen yö, mutta esimerkiksi heikko kuuluvuus aiheuttaa aika ajoin tilanteita, että mittariin ei yksinkertaisesti saada datayhteyttä. Tällaisissa tilanteissa kulutustietoja täydennetään jälkikäteen, kun kulutustiedot on saatu.

Pysy ajan tasalla, tilaa uutiskirje!

Tilaa Leppäkosken ajankohtaiset uutiset, edut ja arjen vinkit suoraan sähköpostiisi.
Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.