Sähköiset palvelut

Oma Energia -palvelu

Oma Energia -palvelussa voit seurata omaa sähkönkulutustasi esim. päivä- tai kuukausitasolla ja tilata maksuttoman keskeytysvahti-palvelun. Huomioithan, että entisen Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Ensimmäisellä kerralla tulee kirjautua tunnistautumalla joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kirjaudu

Oma Lowell -palvelu

Laskutus-osiossa voit tarkastella laskujasi ja mm. siirtää sähkölaskusi eräpäivää. Perintä-osiossa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon.

Kirjaudu

Lämpö Online

Kaukolämpöasiakkaat voivat ilmoittaa kaukolämpölukeman, seurata kiinteistön lämmönkulutusta, antaa palautetta tai jättää viestin.

Kirjaudu

Priima-palvelu

Priima-asiakkaan omassa Live-palvelussa, voit kiinnittää sähkönhinnan, tilata hintavahdin ja tarkastella sähkön kustannuksia sekä kulutusta tuntitasolla.

Kirjaudu

Vikapäivystys 

Me Leppäkoskella teemme ympäri vuorokauden töitä, jotta sinä voit luottaa meihin. Sähkönjakelun, kaukolämmön ja maakaasun vikapäivystys on auki 24/7. Vikapalvelukartalta näet helposti jakeluverkkoalueemme keskeytykset. 

Lue lisää

Kotitalouksien muut palvelut

Voit hoitaa kodin tai vapaa-ajan asunnon energia-asioitasi verkossa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Yritysasiakkaan muut palvelut

Palvelemme yritysasiakkaitamme monipuolisesti verkossa ympäri vuorokauden, puhelinpalvelussa arkisin klo 9-16 ja erikseen sovittuina ajankohtina toimistoillamme. 

Tilaa uutiskirjeemme –
pysy ajantasalla energia-asioista

Saat uutiskirjeemme noin kerran kuukaudessa.