Palvelut urakoitsijalle

Sähköurakoitsijan yleistietolomakkeella voi lähettää kytkentä- tai mittarointipyynnön sekä tehdä rekisterinpito- tai muutosilmoituksen.

Lue lisää

Mikrotuotantoa aurinkopaneeleilla

Suunnitteletko pientuotantolaitoksen, kuten aurinkopaneelien hankintaa? Kun sähköntuotanto liitetään jakeluverkkoon, tulee siitä ilmoittaa meille, jotta voimme varmistaa sähköturvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Energiayhteisön perustaminen

Energiayhteisön kautta taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää taloyhtiön tuottamaa aurinkoenergiaa.

Lue lisää

Sähköverkko­työmaat

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaiden energiansaanti kaikissa olosuhteissa nyt ja tulevaisuudessa. Säilyttääksemme huippuluokan toimitusvarmuuden, rakennamme uutta ja korvaamme olemassa olevaa sähkö- ja kaukolämpöverkkoa.

Lue lisää

Sähkönjakelu­verkon kehittämis­suunnitelma ja kuulemisen tulokset

Kehittämissuunnitelman tarkoituksena on kertoa, miten toimintaympäristömme on muuttumassa ja miten kehitämme sähkönjakeluverkkoa toimintavarmaksi vastaamaan entistä sähköriippuvaisemman yhteiskunnan tarpeisiin.

Lue lisää

Sähköliittymän siirto uudelle omistajalle

Oletko myymässä tai ostamassa taloa? Sähköliittymä on kiinteistön irtainta omaisuutta, eikä se siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Voit ilmoittaa meille sähköliittymän omistajan siirrosta sähköisellä lomakkeella.

Lue lisää

Sähköpula – mitä se tarkoittaa?

Sähköä on koko ajan tuotettava yhtä paljon kuin sitä kulutetaan. Jos sähköntuotanto ja tuonti ulkomailta ei riitä kattamaan kulutusta, syntyy sähköpula. Tällöin sähkönkulutusta voidaan joutua rajoittamaan kiertävien sähkökatkojen avulla.

Lue lisää