Lisätietoa kaukolämpälaskuista

Lähetämme kaukolämpölaskut kuukausittain. Lasku koostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Lasku on todellisen kulutuksen mukainen, jos lämpömittarin lukemat on ilmoitettu kulutuskuukautta seuraavan kuukauden 4. päivään mennessä. Lukemien puuttuessa lähetämme arvioon perustuvan laskun.

Lämpölukemien ilmoittaminen

Asiakas huolehtii kiinteistön kulutustietojen ilmoittamisesta kuukausittain. Kaukolämpömittarista luetaan lämpömäärä (MWh) ja vesikuutiomäärä (m³).Voit ilmoittaa kaukolämpölukemat sähköisellä lomakkeella. Ikaalisten, Nokian ja Ylöjärven alueen kaukolämpöasiakkaat ovat etäluennan piirissä eli lukemia ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Kaukolämpöraportit

Vuosiraportilta näet kiinteistön kaukolämmön energiankulutukset ja laskutustiedot. Lämpö Online -palvelussa voit katsella ja tulostaa käyttöraportteja itse kuukausittain. Edellisen kuukauden kulutustiedot näkyvät palvelussa seuraavan kuukauden 10. päivän jälkeen.

Kirjaudu Lämpö Onlineen

Lisätietoa kaasulaskuista

Maakaasuasiakkaamme saavat laskun kuukausittain. Laskun myyntiosa perustuu mitattuun kaasunkulutukseen ja kiinteään energian perusmaksuun. Siirron laskutus perustuu mitattuun kaasun siirtoon ja kiinteään siirron perusmaksuun. Siirron yhteydessä laskutetaan energiaverot ja muut veroluonteiset maksut.

Ilmoita maakaasulukema

Asiakas huolehtii kiinteistön kaasunkulutustietojen ilmoittamisesta myyjälle kuukausittain. Kaasumittarilta luetaan kaasumäärä (MWh) ja vesikuutiomäärä (m³). Lukemat voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse lampo(at)leppakoski.fi.