Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut Lue lisää

Laskun etusivu

1. Sähkölaskun tunnistetiedot.
Tunnistetiedoista näet asiakas- ja käyttöpaikkanumerosi. Tarvitset niitä asioidessasi asiakaspalvelussamme.

2. Asiakaspalvelun yhteystiedot
Laskun maksuun liittyvissä asioissa otathan yhteyttä Lowellin asiakaspalveluun. Sopimuksiin, energiankulutukseen tai muuhun laskujen sisältöön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Leppäkosken asiakaspalveluun.

3. Laskutusjakso
Jakso, jolta sähkönkäyttö laskutetaan.

4. Toteutunut sähkönkäyttö
Mikäli olet sekä sähkönmyynti- että sähkönsiirtoasiakkaamme, lähetämme sinulle yhden laskun, jossa myynnin ja siirron osuudet ovat eriteltyinä. Löydät tarkemman erittelyn toteutuneesta sähkönkäytöstä sivulta 2. Energiankulutustietoja voit seurata tarkemmin Oma Energia -palvelussa (20.10.2020 alkaen).

5. Laskun maksutiedot
Etusivun alareunasta löydät laskun viitenumeron, eräpäivän ja loppusumman. Käytä aina maksaessasi laskun viitenumeroa, jotta maksu kohdistuu oikein.

Sivu 2: laskuerittely

1. Laskutuskausi
Tästä näet mitä ajanjaksoa laskutus koskee. Huomioithan, että energia on laskutettu tuntiaikasarjalla, eli laskulta ei löydy mittarilukemia, vaan ainoastaan toteutunut kulutus kyseiseltä ajanjaksolta.

2. Laskuerittely
Mikäli olet sekä myynti- että siirtoasiakkaamme, näet laskun toisella sivulla sähkön myynnin ja sähkön siirron osuudet toteutuneen kulutuksen mukaan eriteltynä.

  • Sähkönmyynnin osuus
    Myyntihintaan kuuluvat perusmaksu (€/kk)  ja energiamaksu (snt/kWh).
  • Sähkönsiirron osuus
    Sähkönsiirron hinta muodostuu perusmaksusta (€/kk), siirtomaksusta (snt/kWh) ja sähköveroista (snt/kWh). Merkittävä osa sähkönsiirtohinnasta kohdistuu verkon investointeihin ja ylläpitoon. Verkkopalvelumaksulla saat myös asiakaspalvelua ympäri vuoden, 24 tuntia vuorokaudessa toimivan vikapalvelun sekä vikojen korjauksen kaikissa tilanteissa.

3. Määräaikaisen myyntisopimuksen päättymispäivä
Sähkönmyyntiasiakkaiden laskuilla näkyy määräaikaisen myyntisopimuksen päättymispäivä. Mikäli sopimuksesi on voimassa toistaiseksi, on tämä kohta tyhjä.

4. Seuraavan laskun arvioitu eräpäivä