Tiedotteet 01.07.2020

Energia 2020 – innovaatiokilpailu avattu

Grid.vc on järjestämässä innovaatiokilpailua vuoden suurimmassa energia-alan tapahtumassa. Finaaliin selviävät start-up yritykset pääsevät esittelemään energia-alaa uudistavia ratkaisujaan Energia 2020 – messujen Tulevaisuus-lavalla koko toimialan päättäjille.

Energia 2020 -tapahtuma järjestetään 20.-22.10. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Joka toinen vuosi järjestettävä Suomen suurin energia-alan tapahtuma yhdistää energiantuotannon, sähkönsiirron ja energian varastoinnin, energian käyttäjät sekä ympäristöalan ja kiertotalouden ja kiinteistöjen päättäjät saman katon alle. Tänä vuonna tapahtuma esittelee kestäviä, älykkäitä, tuotantotehokkaita ja moderneja ratkaisuja energia-alan murrokseen.

Grid.vc:n organisoimassa innovaatiokilpailussa haetaan ratkaisuja, joilla on suuri liiketoimintapotentiaali ja vaikuttavuus energiajärjestelmän murroksen edistäjänä. Kilpailun raadissa on mukana mm. energia-alan tärkeimpiä pääomasijoittajia: Grid.vc:n lisäksi Helen Ventures, Voima Ventures sekä Business Finland ja Valkea-kiihdyttämö. Raati valitsee osallistujien joukosta 3-5 finalistia, jotka pääsevät esittelemään liikeideaansa Tulevaisuus-lavalla koko messuyleisölle sekä keskustelemaan mahdollisesta sijoituksesta kilpailun raadissa edustettuna olevien pääomasijoittajien kanssa. Finalistien joukosta yleisön ja raadin yhteisäänillä valittava Energiamessut 2020 -innovaatiokilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 5000 euron palkinnon.

Kilpailuun voi ilmoittautua Grid.vc:n sivuilla olevalla lomakkeella 31.8. mennessä:

www.grid.vc/energiamessut2020

 

Lisätietoja antaa Jussi Teijonsalo
puh +358 40 584 2090
jussi.teijonsalo(at)grid.vc

Grid.vc on energia-alalla ja sen asiakasrajapinnassa toimiviin startup- ja kasvuyrityksiin keskittyvä rahasto. Rahasto sijoittaa varhaisen vaiheen yrityksiin ja sen salkussa on tällä hetkellä neljä kansainvälistyvää suomalaistaustaista kasvuyritystä.

 Suomen Messusäätiö – Stiftelsen Finlands Mässa tukee suomalaista tuotantoa jakaen vuosittain noin 400 000 euron arvosta stipendejä, apurahoja ja tunnustuspalkintoja. Tunnetuimpia niistä ovat Kaj Franck -muotoilupalkinto, Habitare-suunnittelukilpailun palkinto, Rakkaudesta kirjaan -palkinto ja Vuoden nuori suunnittelija -palkinto.

#energia2020, #grid.vc, #messusäätiö