Tiedotteet | Lämpö 12.05.2022

Haemme asennustaitoista lämpölaitostyöntekijää

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asennustaitoista lämpölaitostyöntekijää vastaamaan Parkanossa sekä Ikaalisissa sijaitsevien kahden lämpölaitoksemme toiminnasta.

Tehtäväsi koostuvat lämpölaitosten toiminnan käyttötarkkailusta, näytteiden otosta ja analysoinnista sekä kiinteän polttoaineen tilauksiin ja vastaanottoon liittyvistä töistä. Vastuualueisiisi sisältyy myös kaukolämpöön liittyviä hitsaus- ja kunnossapitotöitä tai lämpökeskusten sähköasennustöitä.

Mistä on kyse?

Leppäkosken Lämpö tuottaa ympäristöystävällistä kaukolämpöä lähialueidemme talouksille. Vuoden 2022 loppuun mennessä käyttöönotettavan uuden Ikaalisten kaukolämpölaitoksen lisäksi vierailet säännöllisesti Parkanon lämpölaitoksellamme, joten tehtävää varten tarvitset B-ajokortin. Työ on säännöllistä päivätyötä ja sisältää myös varallaoloa. Lähimpinä kollegoinasi toimivat Ikaalisten kaukolämpöasentajamme, mutta päivittäiset lämpölaitosten käyttötarkkailutehtävät toteutetaan itsenäisesti. Tehtävässä tarvitaan siis oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvaa työotetta, sekä lisäksi myös ryhmätyövalmiuksia.

Ketä kaipaamme?

Emme aseta sinulle tiukkoja koulutusvaatimuksia, teknisen alan peruskoulutus esimerkiksi sähkö-, automaatio-, tai energia-alalta antaa sinulle erinomaiset perustiedot työtehtävän haltuun ottamiseen. Pääasia on, että olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen, halukas oppimaan uutta, etkä kavahda työtehtäviin sisältyviä rutiineja. Aiempi kokemus lämpökeskustyöstä, kaukolämpöasennuksesta sekä sähkö- tai automaatioasennuksista luetaan eduksesi, ja kohdistamme työnkuvaan kuuluvia tehtäviä osaamistaustasi mukaan.

Etsimme pidempiaikaista täydennystä kaukolämpötiimiimme, joten toivomme, että olet halukas sitoutumaan tehtävään.

Tarjoamme sinulle monipuolisten lämpölaitostehtävien lisäksi laajennetun työterveyshuollon, Edenred-edut sekä muita vapaa-ajan viettoon liittyviä paikallisia henkilöstöetuja. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja tarjoammekin työntekijöillemme mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää ammattitaitoaan työn ohella.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoa tehtävästä antavat rekrytointikumppani Eezy Personnelin Arttu Perello puh. 050 598 3991 & arttu.perello@eezy.fi tai Leppäkosken Lämpö Oy:n tuotantopäällikkö Jukka Olli puh. 044 750 3509 (arkisin klo 13-15.30) & jukka.olli@leppakoski.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.22 mennessä osoitteeseen eezypersonnel.fi


Leppäkoski -konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30000. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 56 M€ ja henkilöstön määrä 70. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy sekä Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteemme ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä ja Iissä.