Tiedotteet | Puunhankinta 04.12.2023

Haemme logistiikka-asiantuntijaa

Millainen työ sinua odottaa?

Logistiikka-asiantuntijana vastaat puunhankintaliiketoiminnan logistiikasta. Tehtäviisi kuuluvat mm. ainespuiden ja hakkeiden kuljetukset. Toimit tiiviissä yhteistyössä sopimusyrittäjien kanssa ja huolehdit sopimusneuvotteluista, tilityksistä sekä puuvarastojen raportoinnista. Pääset rakentamaan kanssamme energiayhtiön omaa biopolttoaineisiin keskittyvää liiketoimintaa!

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva metsä- tai logistiikka-alan koulutus ja alan työkokemusta useamman vuoden ajalta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Otat toimissasi huomioon sidosryhmien tarpeet ja taloudelliset näkökulmat. Työssäsi olet oma-aloitteinen, kehittämismyönteinen ja sitoutunut. Päätoimipisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä ja Nokialla, tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia.

Miksi Leppäkoskelle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan ja loistavat mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki, osaamista talon sisältä löytyy monipuolisesti. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pekka Hyvösaho arkipäivisin klo 14.00–16.00, puh. 0400 224 352.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 23.12.2023 saakka.

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT.