Tiedotteet | Puunhankinta 04.12.2023

Haemme metsäasiantuntijoita

Etsimme nyt kehittyvään joukkoomme

METSÄASIANTUNTIJOITA (4 henkilöä)

• Ikaalisten, Kurun, Kihniön ja Parkanon alueelle
• Karvian, Honkajoen ja Kankaanpään alueelle
• Hämeenkyrön, Sastamalan ja Porin alueelle
• Nokian, Viialan ja Ylöjärven alueelle

Millainen työ sinua odottaa?

Metsäasiantuntijana vastaat puukaupasta ja puunkorjuista. Pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin ja yhtiön sopimusyrittäjiin. Tehtäviisi kuuluvat mm. neuvottelut metsänomistajien kanssa, leimikoiden korjuiden suunnittelu sekä korjuun jälkeisten mittaustodistusten laadinta. Pääset rakentamaan kanssamme energiayhtiön omaa biopolttoaineisiin keskittyvää liiketoimintaa!

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva metsäalan koulutus (insinööri tai metsänhoitaja) ja alan työkokemusta useamman vuoden ajalta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Otat toimissasi huomioon sidosryhmien tarpeet ja taloudelliset näkökulmat. Työssäsi olet oma-aloitteinen, kehittämismyönteinen ja sitoutunut. Toimistomme sijaitsevat Nokialla, Ylöjärvellä, Ikaalisissa ja Parkanossa. Tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia.

Miksi Leppäkoskelle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan ja loistavat mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki, osaamista talon sisältä löytyy monipuolisesti. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pekka Hyvösaho arkipäivisin klo 14.00–16.00, puh. 0400 224 352.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 23.12.2023 saakka.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.