Tiedotteet 10.05.2015

Haemme myyntipäällikköä

Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia myynti- ja markkinointitoimenpiteitä sekä nykyisille että uusille asiakkuuksille. Tehtävässä tuloksellinen onnistuminen edellyttää vahvaa osaamista myynnin ja asiakkuuksien kehittämisestä. Arvostamme myös kykyä tunnistaa energiasektorin bisnesmahdollisuudet, hyviä esimiestaitoja sekä sähkön tukku- ja loppuasiakasmarkkinoiden tuntemista. Raportoit onnistumisistasi myyntijohtajalle ja olet osa sähkökaupan johtoryhmää.

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tekninen tai kaupallinen koulutus ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet verkostuja, jolta odotamme aktiivisuutta, vakuuttavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hallitset hyvin tietojärjestelmät seka omaat kyvyn hyödyntää sähköiset asiointi- ja myyntikanavat sekä verkostot. Työskentelet sekä Ylöjärvellä että Ikaalisissa.

Tarjoamme Sinulle kehittyvän energiayhtiön tuen ja edut sekä tilaisuuden kehittyä monialaiseksi energiamarkkinoiden edelläkävijäksi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477 tai Leppäkosken Energia, myyntijohtaja Mika Laatu, p. 044 7503 309.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 24.5.2015 www.personnel.fi sivujen kautta