Tiedotteet 25.05.2018

Haemme talouspäällikköä

Haku on päättynyt.

Otat merkittävän roolin konsernin taloushallinnon päivittäisestä tekemisestä ja kehityksestä. Tartut käytännön tasolla erityisesti ulkoisen laskennan haasteisiin. Vastuullesi tulet saamaan ammattitaitoisen taloustiimin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa tilinpäätös- ja vero-osaamista, talousprosessien tuntemista ja kykyä tarttua asioihin ripeällä otteella ja pitkäjänteisesti. Ulkoisen laskentatoimen ja verotuksen laaja-alaisen osaamisen lisäksi palvelukeskuskokemus, kiinnostus myös sisäisen laskentatoimen kehittämiseen sekä energiatoimialan tuntemus ovat eduksi tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa.

Ensisijaisesti kuitenkin haemme hyvää tyyppiä, jolla on positiivinen ”Can Do” -asenne sekä halu kehittää toimintoja, järjestelmiä ja prosesseja digitalisaation ja robotiikan tarjoamat mahdollisuudet huomioiden. Tehtävässäsi kannat budjettivastuun ja raportoit konsernin talousjohtajalle. Kuulut tulospalkkiojärjestelmän ja kattavien henkilöstöetujen piiriin.

Olet henkilö, jonka toimintatyyliin sopivat yrityksen kasvustrategia ja innovatiivinen uudistuminen. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja otteesi työhön on aktiivinen ja ennakoiva. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen ja tarvittaessa jämäkkä. Hyödynnät tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja ja haku

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 040 543 3368. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä työhakemuksesi 6.6.2018 mennessä Personnel Group Oy:n kotisivujen www.personnel.fi kautta.