Tiedotteet 06.10.2015

Katso Energiansäästöviikon ohjelma

Leppäkosken Sähkö -konserni osallistuu parhaillaan käynnissä olevalle valtakunnalliselle Energiansäästöviikolle. Viikon aikana yhtiö järjestää teematapahtumia ja jakaa tietoutta erityisesti sähköisestä liikenteestä.
Sähköisen liikenteen suunnannäyttäjänä

Sähköinen liikenne on osa Leppäkosken Sähkön panostusta kestäviin energiaratkaisuihin. Konsernin julkiset latauspisteet löytyvät Kauppakeskus Kompista Ikaalisista ja Kauppakeskus Elosta Ylöjärveltä. Leppäkoski on asentanut latauspisteet myös omiin toimipisteisiinsä Ikaalisissa ja Nokialla sekä Ikaalisissa toimivalle Tesla-sähkötaksille. Kokemuksia sähköisestä liikkumisesta hankitaan myös konsernin kolmen ladattavan Mitsubishi Outlander PHEV -hybridiauton avulla.

Sähkö- ja hybridiautoja teematapahtumissa

Energiansäästöviikon aikana järjestetään kolme teematapahtumaa. Maanantaina 5.10. Nokian K-Supermarket Löytiksessä on luvassa energiansäästövinkkejä ja sähkötarjouksia. Keskiviikkona 7.10. Ylöjärven Kauppakeskus Elossa Autokeskus Tampere kyydittää halukkaita Nissan LEAF -sähköautolla. Paikalla on myös lataamiseen erikoistunut Plugit Finland Oy ja Mercedes-Benz C350 -hybridiauto. Torstaina 8.10. Ikaalisten Kauppakeskus Kompissa pääsee Satakunnan Autotalon Mitsubishi Outlander PHEV:n kyytiin. Mukana tilaisuudessa on Taksi Kaasalaisen Tesla-sähkötaksi. Tapahtumissamme pääsee osallistumaan myös kylpyläloman arvontaan ja tutustumaan Leppäkosken omaan Mitsubishi Outlander PHEV -hybridiautoon.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta

Tokaluokkalaisten energiaopetusta tukemassa

Leppäkosken Sähkö ottaa osaa vuosittaiseen Energiansäästöviikkoon myös tekemällä yhteistyötä toimialueensa tokaluokkalaisten kanssa. Tänä vuonna järjestetään tokaluokkalaisille energiakilpailu, jossa luokat valmistavat energiansäästöaiheisia julisteita. Kilpailutyöt julkaistaan Energiansäästöviikon aikana Leppäkosken Facebook-sivuilla. Eniten tykkäyksiä saaneille julisteille on luvassa palkintoja. Kilpailuun osallistuneiden keskuudesta valitaan voittajatyö, joka lähetetään valtakunnalliseen energiakilpailuun.

Lisätiedot sähköisestä liikenteestä

Myyntijohtaja Mika Laatu
mika.laatu@leppakoski.fi, 044 7503 309
Lisätiedot Energiansäästöviikosta

Markkinointikoordinaattori Essi Keskitalo
essi.keskitalo@leppakoski.fi, 044 7503 301