Lämpö 16.08.2017

Kokemuksia kaukolämmöstä

Leppäkosken Lämmön kaukolämpöasiakkaisiin kuuluvat niin yksityiset kuluttajat, isännöitsijät kuin yrityksetkin. Kokemuksia kaukolämmöstä kertovat asiakkaamme Esa, Tommi ja Teppo.

Kokemuksia kaukolämmöstä kertovat Esa, Tommi ja Teppo

 

 

Esa Holmala, Ikaalinen

Käytämme kaukolämpöä useissa kymmenissä isännöinti- ja vuokrakohteissamme Pirkanmaalla. Tähän on vaikuttanut kaukolämmön verrattain edulliset investointikustannukset.

Yhteistyö Leppäkosken Lämmön kanssa on sujunut hyvin. Olen saanut apuja ja neuvoja aina tarpeen vaatiessa. Isännöitsijän näkökulmasta kaukolämmössä parasta on sen helppohoitoisuus ja pitkäaikaisuus. Lämmitys ei ole häiriöaltista, vaan vakaata. Jos etsit helppohoitoista ja turvallista lämmitysmuotoa, on kaukolämpö sopiva valinta sinulle.

 

Tommi Kaapu, Nokia

Kaukolämpö on osa arkeani työni puolesta. Yritykseni toimenkuvaan kuuluvat kaukolämpökeskusten vaihto- ja huoltotyöt kaikenkokoisissa kiinteistöissä.

Positiivisten kaukolämpökokemusten vuoksi oli kotiamme rakennettaessa itsestään selvää, että asunto tulee lämpiämään kaukolämmöllä.

Suomessa lähes kaikki lämmitysmuodot ovat suhteellisen edullisia. Helppohoitoisuudelle kannattaa siis antaa arvoa. Puiden hakkaaminen tai koneiden kanssa ajan kuluttaminen ei ole järkevää, ellei tietysti nauti siitä itse. Vaivattomuus ja toimintavarmuus ovat kaukolämmön parhaat puolet.

 

Teppo Rajamäki, Ikaalinen

Leppäkosken Lämmön kaukolämpöasiakkaana olen ollut seitsemän vuoden ajan. Kuluneiden vuosien aikana minulla ei ole ollut kertaakaan häiriöitä lämmönjakelussa.

Kaukolämmön parhaimpana puolena pidänkin luotettavuutta ja helppoutta. Kaikki on kunnossa, kunhan muistaa vain ilmoittaa kaukolämpölukemansa. Tulevaisuudessa ei etäluettavien mittarien ansiosta tarvitse tehdä tätäkään. Suosittelenkin kaukolämpöä heille, jotka haluavat valita mahdollisimman helpon lämmitysratkaisun!

Näen myös positiivisena sen, että kaukolämpöä tuotetaan kotimaisilla polttoaineilla. Paikallisuus on iso plussa!

 

 

Kuinka kaukolämpöverkkoon liitytään?