Lähetä kuva sähkölaskusta – voita Verkkokauppa.com lahjakortti

Leppäkosken Energian kesäkampanjassa on mahdollisuus voittaa 100 euron Verkkokauppa.com lahjakortti. Arvomme lahjakortin 22.6.2021 klo 24 mennessä sähkölaskukuvansa lähettäneiden kesken. (Kampanja-aikaa jatkettu 31.5.2021 jatkumaan 22.6. saakka)

Kuvan sähkölaskusta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen priima(a)leppakoski.fi tai whatsapp-numeroon 0505959738.

Kuvan mukana täytyy lähettää joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Kampanjaan osallistuneille lähetetään sähkötarjous, kun nykyinen sopimus on päättymässä. Sähkötarjouksen vastaanottaminen ei sido vastaanottajaa mitenkään. Alla näet kampanjan tarkemmat säännöt.

Kesäkampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Leppäkosken Energia Oy, Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen.

Facebook  ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus

Kampanjan arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana 27.4.-22.6.2021 sähkölaskunsa kuvan Leppäkoskelle lähettäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua vain yhdellä sähkölaskulla ja  kampanjaan eivät voi osallitua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 27.4.2021 ja jatkuu 22.6.2021 klo 24 saakka. Leppäkosken Energia voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana kuvan tai skannatun kopion Leppäkoskelle toimittaneiden kesken. Sähkölaskun kuvan tai sen kopion voi toimittaa Leppäkoskelle whatsappilla (numero 0505959738) tai sähköpostilla (osoite priima(a)leppakoski.fi).

Arvontaan osallistuminen edellyttää ajantasaisten yhteystietojen (sähköposti tai puhelinnumero) liittämistä sähkölaskun yhteyteen. Kampanjaan osallistuneille lähetetään sähkötarjous, kun nykyinen määräaikainen sopimus on umpeutumassa. Jos nykyinen sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, lähetetään sähkötarjous kevään ja kesän 2021 aikana. Tarjous toimitetaan sähköpostitse, mutta voimme myös soittaa kampanjaan osallistuneille ennen kirjallisen tarjouksen toimittamista.

Arvontapalkinto

Kampanja-aikana sähkölaskukuvan lähettäneiden kesken arvotaan 23.6.2021 Verkkokauppa.com lahjakortti. Voittajan selvittyä Leppäkoski ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan ja voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta. Leppäkoski pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä pyyntöä.

Kesäkampanjan palkinnon arvo on 100 euroa. Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä valittua palkintoa voi toimituksen jälkeen vaihtaa toiseksi.

Järjestäjän vastuu

Leppäkosken Energia ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Leppäkosken Energia varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kesäkampanjan perustellusta syystä.

Joko kuulit Priima-pörssisähköstä?

Parhaat hyödyt pörssisähköhintojen muutoksista ja esimerkiksi negatiivisista sähkön tuntihinnoista saat pörssisähkösopimuksella. Tarjoamme kotitalouksiin Priima-pörssisähköä ja yrityksille Priimaplus-sähköä. Menneiden kuukausien keskimääräisiin spot-hintoihin voit perehtyä sivuillamme.

Yritysasiakkaiden toistaiseksi voimassa olevaan Priimaplus-sopimukseen kuuluu lisämaksuton hinnankiinnityspalvelu, jossa asiantuntijamme kiinnittävät sähkönhinnan puolestasi tuleville vuosineljänneksille. Saat vakaammat sähkönhinnat ja veloituksetta suurasiakastason salkunhallintapalvelun.

Priimaplus-yrityssähkö