Vinkit | Lämpö 27.08.2020

Kesätyö Leppäkoskella kehittää osaamista

Me Leppäkoskella haluamme olla mukana tukemassa nuorten valmiuksia työelämässä. Tänä vuonna työllistimme 8 kesätyöntekijää. Saammeko esitellä heistä kaksi: Emmi Uusi-Piuhari ja Kristian Heiskala.

”Olen saanut paljon sellaisia taitoja, joita koulunpenkillä ei voi oppia. Työkaverit ovat olleet iso syy tähän. Jos jotain ei osaa, se opetetaan”, jo toista kesää Leppäkoskella ahkeroinut Kristian Heiskala kertoo.

Monipuoliset työpäivät saavat molemmilta nuorilta kiitosta. Emmi Uusi-Piuhari ja Kristian Heiskala ovat työskennelleet Leppäkosken Lämmön työtehtävissä Nokialla ja Ikaalisissa. Noin neljän kuukauden kesätyöpestiin on sisältynyt mm. kaukolämpöverkoston ja maakaasulinjojen merkintäpaalujen kunnossapitoa sekä lämpöpalveluiden päivystystöitä.

Päätökseen hakea töihin Leppäkoskelle vaikutti halu saada kokemusta energia-alalta. Myös yrityksen läheinen sijainti oli plussaa Ylöjärvellä asuville nuorille.

”Hain Leppäkoskelle töihin, jotta saisin käytännönläheistä työkokemusta omalta alalta. Opiskelen energia- ja ympäristötekniikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, joten työskentely Leppäkosken Lämmöllä on ollut opettavaista”, Emmi mainitsee.

Kohti kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Molemmat nuoret jatkavat opintojaan syksyllä.

”Valmistumisen jälkeen tahdon osallistua energia-alalla käynnissä olevaan muutokseen kohti kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja”, Kristian toteaa. Kesän aikana saadut uudet taidot edistävät tavoitteen saavuttamista.

”Leppäkosken kesätyöt sopivat energia-alasta kiinnostuneille, oppimishaluisille ihmisille. Täällä pääsee tekemään monenlaisia työtehtäviä. Leppäkoskelta saa varmasti arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten!”

Tilaa uutiskirjeemme –
pysy ajantasalla energia-asioista

Saat uutiskirjeemme noin kerran kuukaudessa.