Kuvat: Kyrel Oy & Hanna Poropudas

Leppäkosken Lämmön kaukolämpöasiakkaat voivat valita käyttöönsä vihreän kaukolämmön. Tämä on 100 % päästötön lämmitysmuoto, joka pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää luontoa. Yksi vihreän kaukolämmön valinneista asiakkaistamme on Kyrel Oy.

”Kyrel Oy:n käyttämä Leppäkosken kaukolämpö on hiilineutraalia, alkuperätaattua ja tuotetaan uusiutuvilla ja päästöttömillä energialähteillä, bioenergialla ja teollisuuden hukkalämmöllä. Myös noin 200 henkilöä työllistävässä suuressa tehtaassamme käytettävä sähkö on alkuperätakuumerkittyä 100 % hiilidioksidivapaata energiaa”, Kyrel Oy:n toimitusjohtaja Mika Räty kertoo.

”Laatu- ja ympäristöasiat ovat meille osa asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaamme ovat valveutuneita ja vastuullisuuskysymykset ovat heille tärkeitä. Asiakkaitakin ajatellen pyrimme minimoimaan ympäristökuormituksemme, koska asiakkaiden tarpeiden 100 % täyttäminen on osa strategisia tavoitteitamme tälläkin sektorilla. Asiakkailta on tullut valinnasta heti kiitosta ja Kyrelin hiilineutraalius on lisännyt asiakastyytyväisyyttä entisestään.”

 

Lue lisää vihreästä kaukolämmöstä