Tiedotteet 07.04.2021

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen 27.4.2021

Leppäkoski Group Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 27.4.2021 klo 13:00 Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella osoitteessa Eino Salmelaisen katu 20, 39500 Ikaalinen. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen aloitetaan kokouspaikalla klo 11:30 ja osallistujia pyydetään saapumaan kello 12:30 mennessä. Koronatilanteen vuoksi tilaisuudessa ei ole tarjoilua. Pyydämme, että osallistut kokoukseen vain terveenä. Kokouksessa noudatetaan viranomaisohjeita riittävien turvavälien varmistamiseksi. Suosittelemme osallistujia käyttämään kasvomaskeja, joita saa tarvittaessa myös paikan päältä.

Kokoukseen ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on 15.4.2021 rekisteröitynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon.

Osakasluetteloon merkityn osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittautua yhtiökokoukseen viimeistään 20.4.2021 klo 13, jolloin ilmoittautumisen on viimeistään oltava perillä. Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua seuraavilla tavoilla:

  • kirjallisesti osoitteeseen Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen
  • puhelimitse numeroon 044 750 3515, (Ritva Vanhatalo)
  • sähköpostitse osoitteeseen yhtiokokous(at)leppakoski.fi
  • sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa osakkeenomistajan nimi, henkilötunnus tai y-tunnus, osoite, puhelinnumero sekä mahdollisen avustajan tai asiamiehen nimi sekä asiamiehen henkilötunnus. Osakkeenomistajien Leppäkoski Group Oy:lle luovuttamia henkilötietoja käytetään vain varsinaisen yhtiökokouksen ja siihen liittyvien tarpeellisten rekisteröintien käsittelyn yhteydessä.

Osakkeenomistajan, hänen edustajansa tai asiamiehensä tulee kokouspaikalla pystyä osoittamaan henkilöllisyytensä ja mahdollisen edustamisoikeutensa.

 

Katso kokouskutsu