Tiedotteet 29.08.2012

Leppäkosken aukioloajoissa ja perintäkäytännöissä muutoksia 1.9.2012 alkaen

Valmistaudumme uuden asiakkuudenhallintajärjestelmän tuloon ja kehitämme työtapojamme entistä sujuvammiksi. Jatkossa laajennamme myös sähköisen palvelun valikoimaamme ja mahdollisuuksia merkittävästi.

Muutokseen valmistautuminen vaatii muutoksia myös työtavoissamme, joten syyskuun alusta olemme avoinna klo 9.00-16.00.  Muutos koskee Ikaalisten ja Ylöjärven toimistoja sekä puhelinpalveluamme. Parkanon toimisto on jatkossa avoinna perjantaisin klo 10.00-14.00. Voit hoitaa energia-asioitasi helposti sähköpostitse, nettisivujemme kautta, soittamalla tai pistäytymällä toimistollamme.
Syksyn tuulet tuovat uudistusta myös perintäasioihin. Jatkossa yhteistyökumppanimme Lindorff Oy on nykyistä isommassa roolissa maksujärjestelyiden hoitamisessa. Jos laskusi käsittely on jo siirtynyt Lindorffin puolelle, on asia hoidettava suoraan Lindorffin kanssa. Muutoksen myötä myös palveluaika maksujärjestelyiden ja perinnän suhteen laajenee, sillä Lindorff palvelee puhelimitse arkisin kello 8.00–20.00, mutta myös lauantaisin kello 10.00–15.00.