Häiriötiedotteet 25.03.2022

Leppäkosken Sähkö on varautunut viikonlopun myrskyyn

Häiriötiedote

Tulevana viikonloppuna Suomeen on saapumassa matalapaineita, joiden myötä maan etelä- ja keskiosiin ennustetaan mm. voimakkaita myrskypuuskia ja lumisateita. Myrskypuuskien avojohdoille lennättämät oksat tai puiden kaatuminen voi aiheuttaa keskeytyksiä sähkönjakelussa koko Leppäkosken jakeluverkkoalueella lauantaina aamupäivästä alkaen. Tilanteessa auttavat kuitenkin roudassa oleva maa ja se, että lehtipuut ovat vielä paljaita, joten puut eivät pääse kaatumaan niin helposti. Pahimpien puuskien odotetaan rauhoittuvan lauantai-iltaan mennessä.

Leppäkosken Sähkö Oy varautuu myrskyn mahdollisesti aiheuttamiin sähkönjakelun keskeytyksiin lisäämällä valmiusastetta koko jakelualueella. Olemme varautuneet tarvittaessa ottamaan lisämiehitystä myös vikapuhelinpalveluun.

Nettisivuiltamme löytyvästä häiriökartasta näet reaaliaikaisen sähkökatkotilanteen.

Muistutamme, että sähköjohdon päälle kaatuneiden puiden poisto on turvallisuussyistä ammattilaisten työtä. Puuta ei saa mennä omatoimisesti poistamaan. Jos havaitset johdon päälle kaatuneen puun, ilmoita siitä vikapalveluumme, puh. 03 4503 333, joka päivystää ympäri vuorokauden.

Vikapäivystys palvelee 24/7