Tiedotteet 21.10.2015

Leppäkoski-konserni noussut parhaimpien yritysten joukkoon

Leppäkosken Sähkö -konserni on luokiteltu Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön Balance Consultingin arvostetussa menestyjäluokituksessa menestyjäyritykseksi. Talousanalyytikot ovat todenneet Leppäkosken sijoittuvan sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä, osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä.

Tähän saakka strategiset valintamme ovat olleet oikeansuuntaiset. Menestyjä 2015 -sertifikaatti on osoitus siitä, että visiotavoitteemme” Olemme menestynein ja arvostettu energiayhtiö” on lähempänä – iloitsee toimitusjohtaja Juha Koskinen.
Menestysreseptin ainesosiksi toimitusjohtaja summaa mm. seuraavia asioita:

– Olemme kasvaneet kannattavasti, laajentaneet kumppanuusverkostoja, investoineet toimitusvarmaan sähkön jakeluverkkoon sekä uusiutuvaan ja vähäpäästöiseen energiaan, laajentaneet toimintaamme 10 kunnan alueelle ja lisänneet yrityksen kiinnostavuutta työnantajana. Energiantuotannossa tuontienergian korvaaminen kotimaisilla polttoaineilla on luonut toimialueellemme merkittävästi työpaikkoja.

– Edellä mainittujen lisäksi olemme parantaneet kilpailukykyämme alentamalla energian hintoja – Koskinen toteaa.

Leppäkosken Sähkö -konserni katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen. Konserni toteuttaa suunnitelmallisesti ydinliiketoimintojensa kasvustrategiaa ja kantaa oman yhteiskuntavastuunsa energiatoimijana.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Juha Koskinen
puh. 044 750 3315
juha.koskinen@leppakoski.fi