Tiedotteet 22.04.2021

Leppäkoski tekee vikoja ennaltaehkäiseviä tarkastus- ja huoltotöitä Parkanossa

Osassa viime vuonna saneeratun Vuorijärven ja Lapinnevan alueen sähkönjakeluverkon pienjännitekytkimissä on ilmennyt valmistusvirheitä. Ennaltaehkäistäksemme virheellisten kytkinten aiheuttamia yllättäviä jakelukeskeytyksiä, tarkastamme kaikki saneerauksen yhteydessä asennetut pienjännitekytkimet ja vaihdamme viallisiksi havaitut uusiin. Nyt tehtävä tarkastus- ja huoltotyö koskee noin 300 käyttöpaikkaa.

Tarkastus- ja huoltotyöt tehdään muuntopiiri kerrallaan noin kolmen viikon kuluessa (26.4.-13.5.2021 välisenä aikana).

Asennustyön työturvallisuuden varmistamiseksi, joudutaan sähköt katkaisemaan muuntopiiristä huoltotyön ajaksi. Kohteesta riippuen huoltotyön arvioidaan kestävän muutamasta minuutista kahteen tuntiin.

”Jotta alueen asiakkaat voivat varautua tulevaan huoltokeskeytykseen, ilmoitamme kunkin alueen tarkastus/huoltopäivän asiakkaille etukäteen tekstiviestillä.  Tarkkaa kellonaikaa emme valitettavasti pysty määrittämään, sillä vialliseksi todetun kytkimen vaihto edellyttää hieman pidemmän keskeytyksen kuin pelkkä tarkastus”, kertoo suunnittelu- ja rakennuttamispäällikkö Mika Marttila Leppäkosken Sähköstä.

”Teemme parhaamme, että huoltotyö sujuu mahdollisimman nopeasti ja että se ei aiheuttaisi kohtuutonta haittaa asiakkaille”, Marttila jatkaa.

Pahoittelemme huoltokeskeytysten asiakkaille aiheuttamaa häiriötä.

 

Lisätietoja

suunnittelu- ja rakennuttamispäällikkö Mika Marttila
puh. 044 750 3528

Pysy ajan tasalla, tilaa uutiskirje!

Tilaa Leppäkosken ajankohtaiset uutiset, edut ja arjen vinkit suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.