Tiedotteet 28.04.2020

Leppäkoski uudisti verkkosivunsa

Leppäkoski uudisti yhtiörakenteensa vuoden vaihteessa, jolloin jakeluverkkopalvelut eriytettiin omaksi erilliseksi yhtiöksi. Samaan aikaan konserni lanseerasi uuden yritysilmeen ja uudistuneet arvot. Nyt uudistetut verkkosivut ovat osa tätä kokonaisuutta.

Sivustouudistuksen päätavoitteena on luoda entistä monipuolisempi palvelukanava asiakkaille ja avata konsernin laajaa palveluvalikoimaa vielä paremmin. Myös saumaton yhteensopivuus Leppäkosken muiden sähköisten palvelukanavien kanssa on tärkeässä roolissa.

”Edellä mainittujen lisäksi halusimme varmistaa verkkosivustomme saavutettavuuden ja käytettävyyden saavutettavuusdirektiivin edellyttämällä tavalla, kaikkien käyttäjäryhmien osalta”, kertoo viestintäpäällikkö Tiina Mononen Leppäkoski Group Oy:stä.

”Uutta verkkosivustoa lähdettiin rakentamaan Leppäkosken uudistuneiden arvojen luonnonläheinen, luotettava, osaava ja menestyvä pohjalta. Verkkosivusto on Leppäkoskelle merkittävä asiakasviestinnän kanava niin arjen energia-asioissa kuin myös sähköverkon häiriötilanteissa.  Uudistunut sivusto tukee hyvin asiakaslupaustamme, jonka mukaisesti olemme sitoutuneet löytämään yhä parempia ratkaisuja asiakkaan muuttuviin tarpeisiin, toimimaan vastuullisesti ja pitämään katseen tiukasti tulevaisuudessa”, Tiina Mononen jatkaa.

Anna palautetta ja voita tuotepalkintoja

Kuulemme mielellämme mielipiteesi uusista sivuista! Mikä uudistuksessa onnistui ja mitä voisimme vielä kehittää? Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken Leppäkosken tuotepalkintoja.

Anna palautetta

 

Lisätietoja:

asiakkuuspäällikkö Anna-Mari Nyyssönen
anna-mari.nyyssonen(at)leppakoski.fi