Tiedotteet 13.11.2017

Haemme uuteen tehtävään: Manager of Digital Services & ICT

Haku on päättynyt.

Olet luomassa ja toteuttamassa monipuoliselle energiakonsernille ylivoimaisen digistrategian yhdessä liiketoimintojen kanssa. Uudistat innovatiivisesti konsernin ICT-toimintaympäristön yhdistämällä digitalisoituvan ja erilaisten alustatalouden verkostoihin rakentuvan liiketoimintaympäristön.

Monimuotoisen järjestelmäarkkitehtuurimme pilvipohjainen uudistaminen ja integraatioasteen nostaminen tuovat esiin projektinjohtokyvykkyytesi ja tiimityöskentelytaitosi uusien välineiden, prosessien ja toimintatapojen sisään ajajana. Sukkuloit sujuvasti eri teknologioiden, avoimien arkkitehtuurien ja kasvavien yhteisöpalvelimien ja datamassojen maailmassa hakien innovatiivisia ratkaisuja perus ICT-infrastruktuurin kehittämiseksi ja uudistuvien liiketoimintamallien rakentamiseksi. Pääset hyödyntämään kumppanuus- ja hankintaosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä.

Uudessa tehtävässäsi olet energiatoimialan muutoksen näköalapaikalla. Vastaat liiketoimintalähtöisesti digitaalisten palveluiden kehittämisestä, ICT-arkkitehtuurista ja kumppanuuksista. Toimit tavoitteellisesti ICT-tiimin esimiehenä ja olet liiketoimintapainotteisen ICT-johtoryhmän kantava voima. Tehtävässäsi kannat budjettivastuun ja raportoit konsernin talousjohtajalle. Kuulut tulospalkkiojärjestelmän ja kattavien henkilöstöetujen piiriin

 

Lisätietoja ja haku

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Voit hakea työtehtävää Personnel Group Oy:n kotisivujen kautta www.personnel.fi 26.11.2017 mennessä.